Legenda Uniteda 'opleo' po politici kluba: Falcao, Rooney i Van Persie ne mogu zajedno

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 05.09.14. | 21:51

Paul Scholes je nesumnjivo legenda Manchester Uniteda, a nakon što se prošlog ljeta po drugi put umirovio, ovaj 39-godišnjak sada je kolumnist uglednog Independenta.

U svojoj posljednjoj kolumni Scholes se tako osvrnuo i na dovođenje Radamela Falcaa u svoj negdašnji klub za koji je odigrao 499 utakmica. „Nema nikakve šanse da će Luois van Gaal igrati s Rooneyjem, Van Persiejem i Falcaom zajedno. Na travnjaku će biti dvojica od njih trojice, a teško je reći koja će dvojica igrati“, napisao je Scholes koji je pun hvale za Falcaa, ali ističe i činjenicu da neće biti dovoljno utakmica za sve tri napadačke zvijezde.

„Kada sam Falcaa gledao u Portu, Atleticu ili Monacu, vidio sam napadača s izvanrednim kretanjem i nevjerojatnim golgeterskim učinkom. Međutim, veliko je pitanje kako će Van Gaal naći dovoljno minuta za sva tri igrača, pogotovo kada Manchester ove sezone igra samo u dva natjecanja ove sezone“, ističe Scholes koji predviđa da bi se njegov nekadašnji klub mogao boriti za nastup u Ligi prvaka sljedeće godine. „Ne vjerujem da je borba za naslov prvaka realna, ali Liga prvaka je cilj kojeg Van Gaal treba postići“, zaključio je Scholes koji u nastavku kolumne žali što je United prodao Dannyja Welbecka Arsenalu.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Radamel FalcaoManchester UnitedPaul Scholes

Ostale Vijesti