Legenda Man Uniteda poslala jasnu poruku Mourinhu: "Dovedi Modrića!"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.09.16. | 09:50

"Takav tip igrača treba Unitedu", smatra Paul Scholes.

Manchester United sinoć je poražen u utakmici Europske lige od Feyenoorda (0:1), a Paul Pogba, najskuplji nogometaš u povijesti, odigrao je još jedan loš susret. To je komentirao legendarni igrač crvenih vragova Paul Scholes.

„Volio bih da sam mogao vidjeti Michaela Carricka protiv Feyenoorda večeras. Pogba je u Juventusu pokazao da treba uz sebe veznjaka koji kontrolira igru. Mislim da je Michael pokazao tu sposobnost. Schneiderlin se, pak, više fokusira na defenzivu nego na razigravanje momčadi, a Pogba na to nije navikao jer je uz sebe u Juventusu imao Pirla, jednog od najboljih razigravača svijeta“, kazao je Scholes pa dodao:

„Sada mu treba netko poput Pirla, igrača koji će ga pokriti  i koji će kontrolirati cijelu igru. Iako je Mourinho zadovoljan igračima koje je doveo, uvjeren sam da bi u zimskom roku morao ponovno kupovati, a bilo bi dobro da dovede Luku Modrića iz Reala. Ili Tonija Kroosa. Takav tip igrača treba Unitedu“, zaključio je legendarni veznjak.

Dodajmo da je prije nekoliko dana i bivši engleski reprezentativac Jermaine Jenas u razgovoru s engleskim medijima govorio o tome kako je Mourinhu potreban Modrić te da bi bilo bolje da je umjesto Pogbe doveo hrvatskog reprezentativca.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Jose MourinhoPaul PogbaLuka ModrićPaul ScholesManchester United

Ostale Vijesti