REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Lazio pronašao Tudorovog nasljednika, ali predsjednika kluba prvo muče - europski izbori!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 09:03

Sve je dogovoreno sinoć između bivšeg trenera Leccea i Verone i sportskog direktora kluba Biancoceleste Angela Fabianija

Dok se čeka oproštajna press konferencija Igora Tudora, u Laziju su pronašli njegovog nasljednika.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako piše Gazzetta dello sport, Marco Baroni bit će novi trener Lazija. Sve je dogovoreno sinoć između bivšeg trenera Leccea i Verone i sportskog direktora kluba Biancoceleste Angela Fabianija. Postignut je opći dogovor koji još treba ratificirati, no iznenađenja ne bi trebalo biti, tvrdi Gazzetta.

Prema za sada dostupnim informacijama, Baroni je pristao na potpisivanje dvogodišnjeg ugovora s opcijom za treću godinu za koji bi trebao zarađivati ​​godišnju cifru od milijun i pol eura. Ipak, proći će barem 2-3 dana do službene objave. Ponajprije zato što Baroni mora raskinuti ugovor s Veronom što će učiniti bez problema, ali treba srediti papirologiju. Osim toga, Lazio mora čekati povratak predsjednika Lotita koji je trenutno zauzet u svojoj izbornoj jedinici u uoči europskih izbora koji su na rasporedu u nedjelju. Još nekoliko dana dakle i Baroni će službeno biti novi trener momčadi.

Za to vrijeme čekamo službeni oproštaj Tudora kojega predsjednik nije nagradio pretjerano lijepim riječima na rastanku.

“Tudor? Tražio je da promijenimo osam igrača, previše za skupinu za koju smatramo da je dorasla zadatku. Ali otišao je kao ugledna osoba, to želim naglasiti. Novi trener? Znat ćete uskoro, imamo jasne ideje, ali još nisam potpisao nikakav ugovor. Ono što je bitno je da bismo bili konkurentni ove godine da nismo izgubili bodove od niže rangiranih momčadi poput Salernitane."



Tagovi

LazioIgor TudorSerie A

Ostale Vijesti