Jurica Galoić/PIXSELL
Jurica Galoić/PIXSELL

Lacika se vratio u trening, odlazak u Mađarsku još uvijek aktualan

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.07.22. | 10:57

Osijek će u petak predstaviti novu garnituru dresova za sljedeću sezonu na velikom eventu koji pripremaju u Tvrđi

Nakon nekoliko slobodnih dana koje su igrači zaradili mukotrpnim radom na pripremama u Svetom Martinu na Muri, Bjelica je u utorak okupio igrače za treću i završnu fazu priprema za novu sezonu.

Dobra vijest je da su Laszlo Kleinheisler i Mihael Žaper trenirali normalno, iako je evidentno kako će im trebati neko vrijeme da uhvate ritam s ostatkom momčadi. Ivan Fiolić još uvijek je u posebnom programu dok je Barišić trenirao normalno, iako je u zadnjoj utakmici izašao prije kraja zato što je osjetio koljeno. Što se tiče transfera Kleinheislera u Puskas Akademiju, saznajemo da je ta opcija još uvijek aktualna i da sve zapravo ovisi o odluci samog Kleinheislera. Klubovi su dogovorili uvjete, on je još uvijek na vagi... Nije isključeno da će omiljeni Lacika pomoći Osijeku na putu u skupinu Konferencijske lige pa tek onda dignuti sidro u foto finišu prijelaznog roka.

I dok će igrači ostatak priprema provesti u Osijeku gdje ih u subotu (18.30) čeka prijateljski dvoboj s Krupom, posljednja provjera uoči početka sezona koja za Osijek počinje 16. srpnja i dvobojem s Goricom na Gradskom vrtu. Početkom tjedna počelo je učlanjivanje u NK Osijek za sljedeću sezonu te prodaja polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone.

Polugodišnja ulaznica se odnosi na osam prvenstvenih utakmica iz jesenskog dijela sezone 2022/23., utakmicu drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige Osijek - Kyzylzhar, utakmice Hrvatskog nogometnog kupa kojima je u jesenskom dijelu domaćin Osijek i sve utakmice Osijeka II u jesenskom dijelu prvenstva. Vlasnici tih ulaznica imaju prednost pri kupnji ulaznica za eventualne europske oglede Osijeka nakon 2. pretkola UEFA Europa konferencijske lige.

A kako će izgledati dres Osijeka u novoj sezoni saznat ćemo na velikom eventu koji klub priprema u Tvrđi. Naime, nova sezona se najavljuje u petak od 17 sati na Trgu Vatroslava Lisinskog (novi trg na Tvrđi) a klub je pripremio bogat program u kojem će se predstaviti nova garnitura dresova, igrači koji će nositi te dresove u sljedećoj sezoni te sve to uz zabavni program i koncert Zabranjenog Pušenja.


Tagovi

NK OsijekLaszlo KleinheislerIvan FiolićMihael ŽaperNenad BjelicaGradski vrt

Ostale Vijesti