Panathinaikos Twitter
Panathinaikos Twitter

Lacika briljirao u prvom 'startu' za PAO

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.02.23. | 18:22

Nakon što je u prve dvije utakmice dobio po 10-ak minuta, mađarski reprezentativac prvi put je startao u dresu Panathinaikosa.

Nakon četiri utakmice bez pobijede, u kojima je Panathinaikos upisao poraze od PAOK-a i Asterasa u prvenstvu, a Crno-bijeli iz Soluna izbacili su Atenjane i u dvije utakmice kupa, Panathinaikos je danas napokon slavio, s 2:0 na domaćem terenu nadvisili su Lamiju i, barem privremeno, vratili se na vrh prvenstvene ljestvice, s bodom, ali i utakmicom više od gradskog rivala AEK-a.

Prvi put od kada je dres Osijeka zamijenio Panathinaikosovom, Laszlo Kleinhesiler krenuo je u početnoj postavi grčkog velikana i - odmah zabio. U 14. minuti utakmice zabio je svoj prvijenac na dodavanje na dodavanje Fotisa Ioannidisa. Konačni rezultat (2:0) postavio je slovenski reprezentativac Andraz Šporar u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Napomenimo da je svih 90 minuta za PAO odigrao Zvonimir Šarlija, kao i bivši prvotimac Rijeke Adam Gnezda Čerin. Bivši prvotimac Lokomotive Enis Cokaj nije bio u kadru PAO-a za ovu utakmicu.



Tagovi

PanathinaikosLaszlo KleinheislerAdam Gnezda Čerin

Ostale Vijesti