Photo: Marko Lukunić/PIXSELL
Photo: Marko Lukunić/PIXSELL

Labrović: “Revanširat ćemo se Dinamu u Kupu, a u ligi ćemo se boriti dok postoje matematičke šanse”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.05.24. | 10:50

Treći vratar hrvatske reprezentacije pohvalio je pogodak Petkovića, ali i Hoxhe

Vratar i kapetan Rijeke Nediljko Labrović gostovao je u emisiji Pod stijenama Kantride, jutro nakon nedjeljnog poraza Rijeke od Dinama na Rujevici (1-2).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Evo što je treći vratar hrvatske reprezentacije rekao “nakon prospavane noći”.

“Sigurno da smo razočarani mi igrači. Mislim da smo dominirali i bili bolja i kvalitetnija momčad, ali dok ima matematičke šanse moramo se i dalje boriti. Bitno je i odmoriti se sada, analizirati greške i onda što se tiče Dinama, probati se fokusirati na kup-utakmice protiv njih”, započeo je Labrović

Bruno Petković zabio je za izjednačenje Dinama gotovo isti gol kao u dresu reprezentacije Hrvatske, na istom mjestu prije sedam mjeseci u kvalifikacijama za Euro 2024 protiv Latvije, kada je Nediljko Labrović sve promatrao s klupe:

“Majstorija Petkovića, kad vidiš, ali što je tu je. Hoxha je zabio isto dobar gol, napravili smo što smo mogli”, rekao je kapetan Riječana

Marko Pjaca zabio je iz kaznenog udarca za vodstvo gostiju nakon početka drugog poluvremena, kako se momčad postavila na odmoru?

“Panike nije bilo, znali smo da moramo dati gol, što smo i napravili. Imali smo taj cilj pobijediti, ali nažalost, na kraju to nismo uspjeli.”


Tri su kola do kraja, Dinamo je pred obranom naslova, ali Rijeka mora odraditi još ono što joj je ostalo:

“Što se tiče prvenstva, ostala su dva jako teška gostovanja, naravno da se nadamo da možemo uzeti sve bodove. U svaku utakmicu ćemo ulaziti kao i dosad, da se odužimo navijačima do kraja sezone. Raspored je zgusnut, sve su kvalitetni suparnici, tako da ćemo dati sve od sebe.”

Rijeke čekaju i dvije utakmice s Dinamom u Kupu, gdje će se Riječani boriti sa Zagrepčanima za drugi trofej ove sezone.

“Svako je natjecanje posebno na svoj način, tako da svima je u cilju osvojiti trofeje i dati maksimum. Što se tiče Kupa, vrijeme da se revanširamo”, kaže vratar rodom iz Sinja.

U nedjeju je izjednačen i rekord Rujevice, bio je popunjen gotovo maksimalni kapacitet stadiona kao i protiv Red Bull Salzburga u kvalifikacijama za Ligu prvaka 2017. godine. Podrška je za Riječane bila tu cijele sezone:

“Sigurno, skidam kapu svim navijačima, svima koji su bili na Rujevici, drago mi je što su došli u velikom broju, ovu utakmicu, ali bio je to slučaj i prije”, zaključio je Labrović.

Cijeli razgovor možete poslušati OVDJE. (G)



Tagovi

Nediljko LabrovićHNK RijekaHrvatska nogometna ligaHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti