Reuters
Reuters

La Parisien: PSG na ljeto dovodi Harryja Kanea?!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.04.23. | 18:04

Momčad s najboljim napadom na svijetu na ljeto želi napadača

PSG posljednje dvije godine slovi kao klub s najboljim napadom na svijetu. Svaka čast zvijezdama Real Madrida, Barcelone, Manchester Cityja, Bayerna i ostalih velikana, ali napad u kojem igraju Leo Messi, Kylian Mbappe i Neymar jedan je od najboljih u povijesti nogometa. No, taj tercet nije pronašao međusobnu kemiju i nije ispunio očekivanja. Prošle sezone osvojili su Ligue 1, vjerojatno će i ove, no u oba navrata zapeli su u osmini finala Lige prvaka, natjecanja koje Parižanima nedostaje u vitrinama i zbog kojeg su i doveli ta svjetska imena.

Da Messi na kraju sezone napušta PSG već je praktički jasna stvar, da Neymar i Mbappe traže izlaz također je jasno, samim time, PSG na ljeto mora pojačati napad, jer jedan od te trojice velikana sigurno će napustiti Grad svjetlosti. Prema pisanju La Parisiena, prvi pick uprave PSG-a je ni manje ni više nego Harry Kane, kapetan engleske reprezentacije koji ima ugovor s Tottenhamom do 2024.

Kanea su kroz recentnu povijest pokušali dovesti gotovo svi najveći klubovi svijeta, Barcelona, Real Madrid, Manchester United i Manchester City. No, Daniel Levy bio je nemilosrdan. Spustio je rampu i nagovorio Kanea na ostanak u Tottenhamu s kojim ovaj veliki golgeter, a zvuči zaista nevjerojatno, nije osvojio niti jedan trofej. Kane je za Spurse upisao 428 nastupa i pritom zabio 273 gola u svim natjecanjima.

PSG se tada nije spominjao u toj priči, no sada je Kane, javlja pariški medij, prva meta PSG-a za iduću sezonu... (rv)



Tagovi

engleska

Ostale Vijesti