Arhiva HNS
Arhiva HNS

Kustić pozicionirao nogomet na mjesto unutar HOO-a koje to zaslužuje kao najbolji savez!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 04.10.24. | 08:56

Predsjednik najuspješnijeg i najpopularnijeg sportskog saveza u Hrvatskoj jedan je od četiri zamjenika Zlatka Mateše koji je dobio novi četverogodišnji mandat

Nogomet je napokon dobio mjesto koje zaslužuje u novoj organizacijskoj shemi HOO. Naime, Marijan Kustić postao je u četvrtak jedan od četiri dopredsjednika krovne organizacije hrvatskog sporta.

Zajedno sa Željkom Jerkovom, Barbarom Matić i Sandom Čorak, predsjednik HNS-a čuvat će leđa Zlatku Mateši koji je očekivano izborio novi mandat na čelu Hrvatskog olimpijskog odbora.

"Zahvaljujem predsjedniku Mateši i članovima Skupštine na iskazanom povjerenju te se radujem zajedničkom radu u okviru HOO-a. Bit će mi čast raditi s ovako uglednim bivšim sportašima, olimpijcima i sportskim dužnosnicima. Nogomet je po masovnosti, popularnosti i značaju vodeći hrvatski sport te kao Savez prihvaćamo i preuzimamo svoj dio odgovornosti u razvoju hrvatskog sporta. Jasno je da je Hrvatska svjetska sila ne samo u nogometu već u brojnim sportovima, čemu svjedočimo i na olimpijskim igrama gdje smo redovito među zemljama koje brojem medalja nadmašuju realna očekivanja. Raduje me što se hrvatski sportaši i savezi međusobno podržavaju, potiču i drže zajedno te sam siguran da ćemo nastaviti zajedničkim snagama ispisivati međunarodno vrijedne uspjehe", izjavio je novi dopredsjednik HOO-a Marijan Kustić. (al)


Tagovi

Marijan KustićHNSHOOZlatko Mateša

Ostale Vijesti