Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Krznar: Siguran sam da prolazimo, s igračima ću prodiskutirati pad koncentracije

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.07.21. | 21:19

Strateg Modrih iznimno je zadovoljan s igrom do prvog primljenog gola.

Dinamo je kompromitirao svoju situaciju u prvom pretkolu Lige prvaka te je nakon 3:0 vodstva i propuštenog jedanaesterca primio dva gola i ostavio islandskom Valuru šanse za prolaz.

Pred novinare je prvi istupio trener Dinama Damir Krznar

"Mirnu, kontroliranu i rutiniranu utakmicu pretvorili smo u ludu utakmicu. Pobjedi se inače ne gleda u zube, ali ovoj moramo. Imali smo 3:0, jedanaesterac, i sigurni prolaz u drugi krug. No, zakomplicirali smo si situaciju, sada moramo sa svim raspoloženim sredstvima u Reykjaviku dobiti tu utakmicu", rekao je Krznar i nastavio:

"Dobivenu utakmicu pretvorili smo u neizvjestan rezultat. Ne sumnjam da ćemo proći Islanđane, morat ćemo promijeniti neke stvari, idemo na Island maksimalno fokusirani. S prvih 70 minuta sam prezadovoljan, no dogodila se ta crna rupa. Moramo sjesti i prodiskutirati cijelu situaciju i kroz daljnje treninge i rad pokušati da takvih situacija bude sve manje".

Dinamo je imao velikih problema s realizacijom, prilike su propuštali Čop, Menalo...

"Zadovoljan sam kako smo igrali u fazi napada i s brojem stvorenih šansi, pa i zabijenih golova. Uvijek se dogodi da neke od šansi promašiš. No, to nije presudilo utakmicu. Od srednjih vjerovnika, ostali smo dužnici".

Kako su igrači primili ovaj rezultat?

"Rekao sam im da je i dalje sve u našim nogama. Ne volim se referirati na sreću i nesreću, ohrabrio sam ih i nema spora da smo bolja momčad. Idemo po pobjedu u Reykjavik, ne samo zbog prolaza u drugi krug nego i koeficijenta".



Tagovi

Dinamo ZagrebValurIslandDamir Krznar

Ostale Vijesti