FABIAN BIMMER/Action Images
FABIAN BIMMER/Action Images

Krv nije pura: Pogledajte fenomenalan pogodak Hagija juniora protiv Njemačke (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.10.21. | 08:50

Starije generacije sigurno se prisjetile sličnih majstorija njegovog oca.

Krv nije pura, jabuka ne pada daleko od stabla, a iver od klade. Sve ove narodne poslovice često su netočne, ali Ianis Hagi ih je barem na trenutak potvrdio u sinoćnjem ogledu Njemačke i Rumunjske na hamburškom Volksparkstadionu.

Sin najboljeg rumunjskog nogometaša svih vremena Gheorghea Hagija doveo je svoju momčad u iznenađujuće vodstvo na samom početku susreta. Rumunji su brzo izašli u kontranapad, Hagi je dobio loptu na desnom krilu i sjurio se prema kaznenom prostoru domaćih. Tamo ga je čekao ponajbolji stoper današnjice Antonio Rüdiger, ali Hagi se nije dao smesti renomeom suparnika. Hladno mu je provukao loptu kroz noge i već sljedećim dodirom zakucao loptu u mrežu pored nemoćnog ter Stegena. Minijaturu desnog krila Rangersa pogledajte OVDJE.

Do kraja susreta Gnabry i Müller preokrenuli su rezultat i Nijemci su pobijedili 2:1, ali sigurni smo da je tata Hagi, ikona 90-tih, bio veoma ponosan na predstavu svog sina. Unatoč porazu, Rumunji se još mogu nadati doigravanju, za koje će se u posljednja tri kola pokušati izboriti pored Armenaca i Makedonaca.



Tagovi

Ianis HagiRumunjskaSvjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine

Ostale Vijesti