Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hrvoje Jelavić/Pixsell

Krstanović za Germanijak: "Sramota je da se klub tako odnosi prema igraču, neću dati da me ponižavaju"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.05.23. | 12:45

Sve je izgledniji rastanak iskusnog napadača sa Slavenom Belupom na kraju sezone, no, izgleda da postoji šum u komunikaciji, iskusni napadač kipti od ljutnje

Iz Koprivnice su se nedavno pohvalili da su usvojili nogu klupsku, nogometnu strategiju, a jedna od glavnih točaka u njoj jest orijentacija na mlade igrače iz vlastitog pogona. Bilo je to na onoj sjednici Uprave, na kojoj je Zoran Zekić izvijestio ljude u klubu da odlazi na kraju sezone, da više neće biti trener ni sportski direktor. A u četvrtak smo nazvali Ivana Krstanovića, 40-godišnjeg napadača, legendu HNL-a, igrača koji je ove sezone zabio pet HNL pogodaka i približio se dodatno Igoru Cvitanoviću na vrhu povijesne ljestvice strijelaca HNL-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tragom infrormacije koju su donijele SN, da Krstanović, sukladno toj novoj strategiji kluba, neće imati mjesto u momčad iduće sezone (uz to mu istječe i ugovor), poslali smo poruku iskusnom golgeterskom liscu, ne očekujući, zapravo, toliko direktan odgovor. Krstanovića je ta informacija jako razljutila.

"Nemam problem s time da kažem sve u lice, jer, jako su me u klubu razočarali! Znam da to vjerojatno jest tako kako piše, samo je sramotno da ja to saznam iz medija. I znam ja tko stoji iza toga, čija je to odluka. Ali baš sramota da mi nitko ljudski ne objasni situaciju, nego mene zovu ljudi sa svih strana i pitaju me je li točno ovo što piše. Što se skrivaju? Sramota, tako se jedan klub ne bi trebao odnositi prema igraču, koji je tako dugo u HNL-u, koji i s 40 godina igra nogomet i koji je, ako ćemo istinito, već toliko puta spasio klub, zabijao važne golove. Neću se sigurno dati ponižavati! Uf, baš sam razočaran", u jednom je dahu kazao Krstanović. (T.N.)



Tagovi

Ivan KrstanovićSlaven BelupoZoran ZekićHNLHrvatska nogometna ligaintervjuintervju tjedna

Ostale Vijesti