Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Krstanović: “Gotovo je, kopačke idu o klin! Stigla je diploma, krećem u nove pobjede“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.09.24. | 10:45

Treći najbolji strijelac u povijesti HNL-a, odlučio je u 42. godini definitivno završiti igračku karijeru

Stalno je odgađao, želio još igrati. I kad se činilo da je gotovo, prošle sezone potpisao je za Karlovac, još malo produžio karijeru. Ljetos je napustio Karlovčane, ali Ivan Krstanović tražio je novi izazov, klub u kojemu bi mogao još malo 'parati mreže'. Međutim, ovih je dana ipak odlučio reći - 'dosta'. U 42. godini treći najbolji strijelac u povijesti HNL-a (123 pogotka) poručio je da više neće igrati. Možda tek negdje rekretativno ili na malonogometnim turnirima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Da, gotovo je! Moja igračka karijera je završila, kopačke idu o klin", rekao je Krstanović za Germanijak, a onda otkrio i što je dodatno ubrzalo odluku.

"Upravo mi je stigla diploma, završio sam na HNS-ovoj Akademiji za trenersku A licencu. Vidim se u tome, već imam neke kontakte, krećem u nove pobjede."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Krstanović je bio jedan od najdugovječnijih igrača u hrvatskom klupskom nogometu, igrao je HNL do 40. godine, a pogotke je zabijao za Zagreb, Dinamo, Lokomotivu, Rijeku, Zadar i Slaven Belupo.

"Cvitanović je na 126, ja sam stao na 123. Šteta, nadao sam se da ću ga prestići, ali, nije se dogodilo. Žao mi je, naravno, međutim, kad bolje razmislim zapravo i nemam za čime žaliti", rekao nam je Krstanović proljetos, uoči derbija Rijeke i DInama na Rujevici. Naznačio je tada da bi na ljeto mogao završiti karijeru, ali ostavio je još upitnik, jer, nije se lako odvojiti od lopte, kopački, terena. Čak ni u 42. godini. Ali, sad je, čini se, ipak kraj!



Tagovi

Ivan KrstanovićHrvatska nogometna ligahrvatski treneriHNS

Ostale Vijesti