Screenshot Youtube
Screenshot Youtube

Kronike s Rujevice: Solano potpisao, Rijeka lovi i veznjaka Manchester Cityja

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.01.22. | 16:42

Zadnji vezni Građana trebao bi pomoći Lepinjici, Rijeka je deficitarna na toj poziciji.

Ususret početku velikog derbija na Maksimiru između Dinama i Rijeke, Robert Palikuća na Rujevici slaže posljednje komadiće rostera u svlačionici za proljetni dio sezone.

Buran vikend zaključujemo s dvije bombastične vijesti. Kako prenosi portal 24sata, Andersa Solana iz Atletico Madrida je stigao u Rijeku na potpis, a tu je i dogovor je s Manchester Cityjem koji će po svemu sudeći, put Rujevice poslati Ikera Pozu, 21-godišnjeg veznjaka koji je u deset godina mandata na Etihadu, prošao sve Cityjeve uzraste.

Kada govorimo o Solanu, on će po dolasku odmah preuzeti poziciju desnog beka. Odlaskom Tomečaka, Tomić je ostao na samo jednom igraču na toj poziciji, Filipu Brautu, pa je jasno kako je Rijeci potreban barem još jedan kvalitetan igrač koji može pokriti desnu stranu terena.

Šo se Ikera tiče, on je cijelu prošlu sezonu proveo kao prvotimac drugoligaša Eidnhovena gdje je upisao 27 nastupa, gdje je u velikoj većini utakmica bio prvotimac svih 90 minuta. Povratkom u U-23 selekciju Cityja, Pozo je ipak prosjedio dobar dio utakmica na klupi pa će ova posudba, ukoliko se ostvari, biti prava prilika za novo dokazivanje.



Tagovi

HNK RijekaAnders SolanoIker Pozo

Ostale Vijesti