Kreće premijerni malonogometni turnir Nogometnih Ikona!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.06.17. | 14:37

Igra se 3 na 3, u kavezu, na umjetnoj travi, a pobjednike očekuju bogate nagrade.

Udruga Nogometne Ikone, organizator sada već ikonskog nogometnog kviza pod nazivom Nogometne Ikone, kojem je od nedavno sponzor i Germania Sport kladionica, pokrenula je premijerni malonogometni turnir „Nogometne Ikone – Kaštel Sućurac 2017“ koji počinje 12. lipnja.

Prvo mjesto na turniru donosi 7.000 kuna, drugo 4.000, treće 2.000, a četvrto 1.000 kuna. Najbolji igrač i najbolji strijelac turnira dobit će bon za večeru u iznosu od 500 kuna i prigodne pehare. S obzirom na to da je Germania Sport generalni sponzor turnira, svaku od četiri najbolje ekipe nagradit ćemo s vaučerima za klađenje u iznosu od 600 kuna.

„Turnir NI Kaštel Sućurac 2017. igra se u kavezu, na umjetnoj travi „tri na tri“, a po ekipi smije biti maksimalno šest igrača. Prijave traju do četvrtka 8. lipnja, a u petak 9. lipnja održat će se izvlačenje parova u Caffe Baru Arena u Kaštel Sućurcu. Kotizacija po ekipi je 300 kuna. Za sada se prijavilo više od 40 ekipa, a ne postoji maksimalan broj prijava, dok će se format natjecanja i trajanje turnira odrediti 9. lipnja sukladno konačnom broju prijavljenih“, rekao nam je Duje Meštrović, jedan od organizatora turnira.

Iako još nije poznato, organizatori predviđaju kako će turnir trajati oko 10 dana. Turnir se dakako igra u Kaštel Sućurcu, na igralištu koje se nalazi kraj policijske postaje.

 „Nakon velikih uspjeha koje smo postigli organizacijom Kviza “Nogometne Ikone”, otvaranjem istoimene udruge odlučili smo se okušati u nekim novim projektima, naravno vezanim za nogomet. Ovog ljeta nema ni Svjetskog prvenstva ni Eura, a ljeto bez nogometa nije ljeto. Tako smo došli na ideju organizacije malonogometnog “cage” turnira na koju su nas mnogi naši fanovi već ranije nagovarali. Za domaćinstvo smo izabrali Kaštel Sućurac jer je polovica Ikona odavde. Očekujemo pravi nogometni spektakl s velikim brojem ekipa, a u suradnji s našim partnerima koji su pomogli da pokrenemo ovaj projekt i kojima ovom prilikom zahvaljujemo, osigurali smo i bogate nagrade. Najbolje ekipe bit će nagrađene bogatim novčanim nagradama, peharima i medaljama te vaučerima Germania kladionice. Na kraju, ono što je najbitnije u cijeloj priči je da nastavimo s poticanjem nogometnog romantizma i da se svi zajedno dobro zabavimo uz najvažniju sporednu stvar na svijetu“, rekao je Ivan Milković, također jedan od organizatora turnira.

(Foto: Nogometne Ikone)


Tagovi

Nogometne ikone

Ostale Vijesti