REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Kramarić nakon gola i remija s Francuzima: "Bod k'o kuća! Pa igramo protiv najboljih na svijetu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.06.22. | 22:41

"Ja moram iskreno reći da je vrijeme užasno teško, mislim da je bilo teško navijačima, a kamo li igračima, ne omogućava ti to da radiš presing 90 minuta, malo suh teren, natjera te da malo taktički to radiš", rekao je Krama

Strijelac jedinog hrvatskog gola Andrej Kramarić nakon utakmice je podijelio svoja razmišljanja s javnošću.

"Sigurno super bod protiv svjetskih prvaka, sigurno da smo želljeli sva tri, ali nismo uspjeli. Šteta što nismo iskoristili atmosferu, osobito u početku, ali svjesni smo da smo igrali protiv najbolje reprezentacije svijeta već godinama. Bod k'o kuća, šteta što ih nismo pobijedili doma", započeo je Andrej za Novu TV.

"Ja moram iskreno reći da je vrijeme užasno teško, mislim da je bilo teško navijačima, a kamo li igračima, ne omogućava ti to da radiš presing 90 minuta, malo suh teren, natjera te da malo taktički to radiš", rekao je Krama pa zaključio:

"Danska je u ovom trenutku svjetska reprezentacija, uvijek prema naprijed imaju kvalitetne igrače da nešto naprave, svi nas žele pobijediti, sigurno da je teško protiv svake repreznentacije igrati, vidjeli smo to i neki dan. Moramo u svaku utakmicu ući sa sto posto."

Martin Erlić novi je član hrvatske reprezntacije, a nakon debija na Poljudu poručio:

"Jedan dobar remi s vrhunskom momčadi. Prvi put da igram na Poljudu, to je san svakog Dalmatinca, nisam to mogao očekivati, ali samo treba ovako nastaviti", rekao je i dodao:

"Danas mi je bilo super, odlično s Vidom, Juranovićem, Lukom i Brozovićem, sve zasluge idu njima".

Zanimljivo, Martin nije bio na bitnom obiteljskom događaju jer je bio u kampu s Vatrenima, javio se tek videopozivom, a sada je otkrio i o čemu je riječ.

"Ženio se moj brat, ali ja živim za reprezentaciju.Obitelj je danas bila tu na Poljudu."



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacijaFrancuska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti