Kraljevi bez remija ne odustaju! I dalje nemaju niti jedan 'iks', jučer pobijedili u derbiju golom u 93. minuti (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.05.18. | 11:18

Kladite li se na njih?

Nogometaši Schaffhausena postali su junaci redakcije Germanijaka. Ovaj klub iz Challenge Lige, drugog švicarskog nogometnog ranga, tijekom cijele sezone nije upisao niti jedan neriješeni rezultat, a s 'nulom' u rubrici remiji namjeravaju završiti sezonu.

Schaffhausen ne može u prvu ligu, trenutno drži drugo mjesto s 19 bodova zaostatka za Xamaxom, a jučer su upisali pobjedu u derbiju utakmice. I to kakvu pobjedu.

Rezultat je bilo 0:0 do sudačke nadoknade utakmice i Schaffhausenu je prijetio kraj niza, ali onda se 24-godišnji napadač Karim Barry dobro snašao u kaznenom prostoru te zabio gol za pobjedu svoje momčadi. Bila je to 93. minuta utakmice – sudac je ubrzo nakon toga svirao kraj ogleda.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/uvhplU-sRLo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Inače, Schaffhausen nisu 'kraljevi bez remija' samo zbog ove sezone. Lani nisu imali 'nulu' u ovoj rubrici, ali su s 3 poraza bili klub s najmanje poraza u drugoj švicarskoj sezoni, a sezonu ranije su također 'osvojili' tu titulu, ali ovaj put s pet poraza.

(Screenshot: Video)


Tagovi

Schaffhausen

Ostale Vijesti