Nick Potts/Press Association/PIXSELL
Nick Potts/Press Association/PIXSELL

Kraj šestogodišnje pauze: Anas Sharbini danas se vraća natjecateljskom nogometu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.03.21. | 12:04

Nekadašnja desetka Rijeke i povremeni reprezentativac posljednju je utakmicu odigrao u prosincu 2015. godine, a posljednji put je zajedno s bratom Ahmadom bio na terenu 2012. godine kad su nosili dres Hajduka.

Anas se vraća!

Prije nekoliko tjedana prva vijest u većini hrvatskih sportskih medija bila je povratak Anasa Sharbnija nogometu, a danas bi spomenuti veznjak trebao odigrati i prvu utakmicu nakon čak šestogodišnje stanke.

Posljednju utakmicu u elitnom rangu hrvatskog nogometa mlađi Sharbini odigrao je prije više od pet godina. Da budemo precizniji, publika je u njegovim majstorijama na prvoligaškim travnjacima uživala 13. prosinca 2015. godine. Rijeka je tog dana remizirala na Rujevici protiv Slaven Belupa (1:1), Anas je na terenu proveo 59 minuta, a to je bio ujedno i oproštaj od Rujevice za nogometaše Rijeke u jesenskom dijelu sezone. Ispostavit će se kasnije, bio je to i oproštaj Anasa Sharbinija od Rujevice na malo dulji period...

Naime, kako javlja Novi list, OŠK iz Omišlja danas gostuje u Rijeci gdje ih čeka momčad Rikard Benčića, a ukoliko ne dođe do nekog velikog zaokreta, na toj utakmici koja svoj start ima u 15:30 sati trebao bi nastupiti i Anas Sharbini.

Spomenimo kako će uz Anasa napad OŠK-a predvoditi i Ahmad Sharbini, a vjerujemo kako će za njih ovo biti jedan malo jači trening budući da je OŠK trenutno druga momčad 1. ŽNL, dok je Rikard Benčić posljednji.


Tagovi

Anas SharbiniAhmad SharbiniOŠK OmišaljPrva ŽNL

Ostale Vijesti