Kraj karijere za Kevina Strootmana?!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.02.15. | 22:31

Bivši liječnik Rome Mario Brozzi izrazio je veliku zabrinutost zdravstvenim stanjem prošloljetnog pojačanja Vučice Kevina Strootmana. Kazao je kako je vrlo lako moguće da se njegova karijera u ovom trenutku nalazi na točki gdje nema povrataka nakon, po njegovom mišljenju, neuspješne operacije.

Brozzi je to izjavio tijekom gostovanja na talijanskoj televiziji i nagovijestio kako Kevin Strootman možda više neće biti isti na nogometnim terenima, prenosi stranica 101greatgoals.

Poznato je kako 25-godišnji Nizozemac ima velikih problema s ligamentima koljena, a velike probleme zadaje Cyclops sindrom, odnosno prednja koljena artrofibroza.

Nisam siguran što se točno dogodilo s njegovim koljenom, ali njegov Cyclops sindrom je rezultat problema s ligamentima tog koljena. U ovom trenutku nisam osoba koja bi trebala sugerirati je li operacija potrebna ili ne“, izjavio je Brozzi.

Nakon toga, uslijedile su još teže bivšeg Rominog liječnika.

Ne vidim na koji bi se način on trebao vratiti profesionalnom nogometu. Smatram kako operacija nije bila uspješna“, zaključio je.

Podsjetimo, Strootman je prošlog ljeta pojačao redove Rome za nešto više od 16 milijuna eura iz nizozemskog PSV-a, a ove se zime dovodio u kontekst budućih pojačanja Manchester Uniteda.

Ove je sezone Strootman upisao tek sedam nastupa, što je ukupno tek 327 minuta u dresu Rome.

(Foto: Action  Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Kevin StrootmanRoma

Ostale Vijesti