Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Kraj? Budite ozbiljni! Ivan Krstanović napustio Karlovac 1919, ali kopačke nije objesio o klin

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.08.24. | 22:05

Ne žuri mu se s odabirom novog kluba, dobro će o svemu promisliti, a budući da ga tijelo i dalje dobro služi, nema razloga reći 'dosta'.

Jednom prilikom Ivan Krstanović rekao je kako je njegov nogometni vijek dulji od ostalih jer je kasnije od većine počeo igrati nogomet, a da se nije šalio kad je to rekao potvrđuje iz godine u godinu. Dokazani strijelac i igrač koji je u svakoj momčadi u kojoj je igrao bio važna karika danas ima 41 godinu, a iako je prošle sezone za Karlovac postigao tri pogotka u 11 nastupa u Drugoj NL, on je odlučio kako će ove sezone nastupati u dresu nekog drugog kluba.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kojeg točno, zasad se ne zna, ali Krstanović sigurno neće 'juriti novac' ili pak bezglavo reći da prvoj osobi koja ga nazove. Budući da mu je obitelj u Zagrebu, primarno gleda nastaviti svoj nogometni put u ili u bližoj okolici hrvatske metropole. Istina je da više nije u cvijetu mladosti, ali u nogometu nema star ili mlad, već samo dobar ili loš. A Krstanović je uvijek bio dobar. I više od toga!

Dakle, 41-godišnjak rodom iz Tomislavgrada, koji je ujedno i treći najbolji topnik u povijesti HNL-a sa 123 postignuta pogotka, u porazi je za novim angažmanom. Kraj karijere? Budite ozbiljni… (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KarlovacNK KarlovacIvan Krstanović

Ostale Vijesti