Kovačić žrtva Perezovih spletki? Šalje ga u Romu kako bi ispunio svoj pakleni plan

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.03.18. | 13:17

Pojavila se opcija prema kojoj bi Kova mogao iz Madrida iduće sezone.

Naime, rimska vučica navodno je ozbiljno zagrizla za hrvatskog plejmejkera, ali Realu se nikamo ne žuri, ima ga pod ugovorom i može iskoristiti ovu situaciju kako bi ga dobro utopio igrača koji je nominalno rezerva.

Kova nije višak u Realu, strpljivo s klupe gleda najvažnije utakmice, dok u onima manje važnosti dobiva značajniju ulogu, ali što je najvažnije, ne kmeči radi svog statusa i ne unosi nemir u momčad pa ga se Zidane nema razloga riješiti.

Ali Perez ima druge namjere, no ne želi iznuditi veliku lovu od Rome, nego golmana, naime želio bi dovesti Alissona, brazilskog čuvara mreže koji u Rimu izrasta u jednog od najboljih golmana Europe. Predsjednik Kraljevskog kluba vidi ga kao idealnu zamjenu za Keylora Navasa, a Kovačića bi poslao u Rim u zamjenu te tako značajno smanjio odštetu za brazilskog čuvara mreže.

Alisson ima još jednu prednost, naime dobar je s Neymarom, koji je već inzistirao na njegovu dolasku u PSG, ali posao kvari Neymarovo trenutačno nezadovoljstvo u Parizu. Perez smatra da će lakše nagovoriti Neymara na prelazak na Santiago Bernabeuu bude li imao Alissona u momčadi.

Kolateralna žrtva Perezovih spletki na koncu će ispasti Mateo Kovačić, ali to možda i nije tako loše, u Realu si je nabildao životopis dodavši nekoliko velikih trofeja na njega, a sad može preći u klub u kojem će biti glavni – Roma je svakako opcija.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Mateo KovačićReal MadridRomaMonchi

Ostale Vijesti