Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Kovačić dogovorio sa Cityjem, sve je bliže i potpis Gvardiola, ukupno za odštete preko 140 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.06.23. | 12:12

Građani su zagrizli i ne puštaju, novac imaju, a oba hrvatska reprezentativca žele k Guardioli

Da je hrvatski dvojac na meti Manchester Cityja ovoga ljeta kao glavna atrakcija nije tajna, a kako prolazi vrijeme tako je sve izglednije da će se potpisi i ostvariti. Dapače, ako je vjerovati Fabriziju Romanu, prema posljednjoj njegovoj objavi, Mateo Kovačić je dogovorio osobne uvjete s Građanima, a samo detalji dijele klubove od potpunog dogovora (o odšteti) za prelazak hrvatskog internacionalca sa Stamford Bridgea na Ethad.


Hrvatski 29-godišnji vezni igrač, kojem ističe ugovor s Chelseajem idućeg ljeta, dogovorio se s osvajačima trostruke krune, budući da Pep Guardiola želi pojačati vezni red, a Ilkay Gundogan će ovog ljeta napustiti Etihad. Čeka se samo dogovor klubova, ESPN u petak javlja da bi se trebali naći na 40 milijuna eura (34,2 milijuna funti).

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Isti dopisnik javlja i kako je Leipzig blizu dogovora s Pepovim strojem oko Joška Gvardiola za kojega bi imenjak dao i 100 milijuna eura. Podsjetimo, minule sezone Gvardiol je upisao 41 nastup u svim natjecanjima za momčad trenera Marca Rosea, postigavši ​​tri gola. Gvardiol ima ugovor u Leipzigu do 2027., ali budu li Građani 'odriješili kesu' i ranije će Joško obući dres nebesko plave boje. (eg)


Tagovi

Ivan PerišićMateo KovačićLjetni prijelazni rok 2023Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti