Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Kovačević: „Mislio sam mijenjati Agbekpornua. Ljut sam na sebe”; Kartelo: „Prepali smo se pobjede”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.10.24. | 21:06

Reakcije trenera Slaven Belupa i Šibenika

Nogometaši Slaven Belupa i Šibenika odigrali su 2-2 (1-1) u prvoj utakmici 11. kola domaćeg prvenstva na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Šibenčani su poveli golom Ivana Božića u 20. minuti, ali je uslijedio preokret. U 30. minuti je izjednačio Ilija Nestorovski, a 57. minuti je Tomislav Božić postigao pogodak za vodstvo Slaven Belupa. Konačnih 2-2 postavio je u 88. minuti Marin Prekodravac. Slaven Belupo je od 75. minute bio s igračem manje, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Michael Agbekpornu.

Nakon utakmice, trener Farmaceuta Mario Kovačević podijelio je dojmove na konferenciji za medije.

"Nije bilo panike nakon rano primljenog pogotka, izjednačili smo i na vrijeme preokrenuli. Mislio sam mijenjati Agbekpornua, Crepulja je tražio zamjenu, ali dogodio se taj drugi žuti i to je onda bila drugačija utakmica. Nismo dobro reagirali kod tog udarca iz daljine, zbog toga smo kažnjeni. Teško mi je uopće govoriti, stalno nam se isto događa, sve naše pogreške suparnici kažnjavaju. Najviše sam ljut na sebe jer smo imali sve, a na kraju smo osvojili samo bod. Moramo ostati čvrsti u glavi, moramo ovo preživjeti."

Njegov kolega sa šibenske strane - Marko Kartelo - ovako je vidio dvoboj u Koprivnici.

"Sadržajna utakmica na kraju. U početku smo uspjeli nekako umiriti domaćine, ali nakon postignutog pogotka kao da smo se prepali pobjede koja nam je bila ponuđena. U potpunosti smo stali, Slaven Belupo je preuzeo inicijativu i imao nekoliko dobrih prilika. Sav trud i energija koju daju momci na treninzima nam se na kraju vratio. Crveni karton kod domaćina je možda jednim dijelom usmjerio utakmicu da malo uhvatimo ritam i da se nametnemo i stignemo do izjednačenja. Sve čestitke mojim momcima."



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLSlaven BelupoNK ŠibenikMario KovačevićMarko Kartelo

Ostale Vijesti