Marko Prpic/Pixsell
Marko Prpic/Pixsell

Kotarski propustio trening, Kovačića još uvijek nema

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.10.24. | 19:15

Reprezentacija je odradila i treći trening u Maksimiru. U istim terminima trenirat će u četvrtak, odnosno u petak.

Reprezentativci su odradili i treći trening na Maksimiru. I dok su u utorak svi osim Kovačića bili prisutni, dan kasnije je trening propustio Dominik Kotarski. Trećeg vratara uhvatila su leđa i preventive radi - propustio je vježbanje na travnjaku koji nosi ime Zlatka Cice Kranjčara u Maksimiru.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Matea Kovačića još uvijek nema i sada postaje izvjesnije kako bi veznjak Man Cityja mogao propustiti utakmicu protiv Škotske. Doduše, pravila sugeriraju da se konačan popis šalje 24 sata prije početka utakmice pa teoretski Kovačić ima vremena do petka - činjenica je da vrijeme curi...

O razlozima Kovačićeva izostanka samo se nagađa, ali izvjesno kako je riječ o privatnoj situaciji koja je kao takva ipak rezervirana za obiteljski krug i kopanje po tome narušilo bi privatnost. A to se ipak mora poštivati i znati povući granicu.

Reprezentacija će u istom terminu odraditi još četvrtak i službeni trening u petak. Utakmica je dan kasnije s početkom u 18 sati. Škotska je najavila kako neće trenirati u Zagrebu. Oni će odvježbati posljednju rundu u Glasgowu, sjesti u avion u zaputiti se u Hrvatsku. Nakon utakmice, Vatreni će u nedjelju imati regeneraciju u Maksimiru, vjerojatno i slobodno poslijepodne dok je polazak za Varšavu u ponedjeljak prijepodne.

Oglas

Liga nacija (A), skupina 1

Subota, 12. listopada

Hrvatska – Škotska, 18.00

Poljska – Portugal, 20.45

Utorak, 15. listopada

Poljska – Hrvatska, 20.45

Škotska – Portugal, 20.45

ODIGRAJ ODMAH!



Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

VatreniHrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacijaHNS

Ostale Vijesti