Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Kostarika i UAE igraju na Maksimiru, ali bez gledatelja

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.09.23. | 14:10

Nogometni savez Kostarike priopćio je ranije da je momčad zbog vremenskih neprilika došla u Hrvatsku kasnije nego je bilo predviđeno.

Nogometne reprezentacije Kostarike i Ujedinjenih Arapskih Emirata odigrat će u utorak prijateljsku utakmicu na stadionu Maksimir u Zagrebu, ali bez prisustva gledatelja i novinara.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Glasnogovornik zagrebačkog Dinama, na čijem stadionu utakmica počinje u 17 sati, rekao je dopisniku Hine iz Španjolske Mihi Dobrašinu da je dobio informaciju da je "utakmica zatvorena za javnost", no nije znao zašto, što niti nije u njegovoj nadležnosti. Smatra kako je to vjerojatno odluka dviju reprezentacija. Žao nam je što kolega Dobrašin nije nazvao glasnogovornika HNS-a koji bi mu možda dao inforamciju zašto je utakmica zatvorena za javnost, jer međunarodne utakmice organiziraju se preko nacionalnih saveza i HNS je dao dozvolu za ovu. No, dobro...

Nogometni savez Kostarike priopćio je ranije da je momčad zbog vremenskih neprilika došla u Hrvatsku kasnije nego je bilo predviđeno.

Reprezentacija Kostarike predvođena kapetanom Keylorom Navasom (36), vratarem PSG-a i nekadašnjim suigračem Luke Modrića u Real Madridu, nalazi se na turneji po Europi.

U petak je u engleskom gradu Newcastle pobijedila sa 3-1 Saudijsku Arabiju. Ta se utakmica igrala pred publikom na stadionu St.James Park.

Momčad je iz Newcastlea preko Amsterdama stigla u Zagreb.

"Namjeravali smo u subotu u 17.30 sati sletjeti u Zagreb, ali zbog više sile uzrokovane vremenskom nepogodnom u Amsterdamu, gdje smo presjedali, bilo je puno otkazanih letova i onih u kašnjenju", izvijestio je savez Kostarike na svojoj internetskoj stranici.

"Iz Newcastlea nam je kasnio let za Amsterdam pa se nismo stigli ukrcati u avion za Zagreb. Tražili smo zatim čarter let ali nije bilo slobodnog leta", dodao je.

Momčad je u subotu prespavala u Amsterdamu pa u nedjelju u 14 sati redovnom linijom nastavila put prema Zagrebu.

U ponedjeljak će trenirati a u utorak u 17 sati odigrati utakmicu s Ujedinjenim Arapskim Emiratima. (hina, G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

UAEKostarika

Ostale Vijesti