Kontroverzni napadač ne prestaje šokirati: Novim potezom sve izludio!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.09.15. | 08:55

Emmanuel Adebayor ne samo da nije želio napustiti Tottenham iako mu je jasno rečeno da je višak na White Hart Laneu, nego je novim potezom zadao novu glavobolju čelnicima 'Spursa'.

Tako je prema pisanju 'Mirrora' togoanski napadač odlučio da neće trenirati s prvom momčadi nego s U-21 momčadi Tottenhama.

Menadžer 'Spursa' Mauricio Pochettino je otkrio kako je Adebayoru još krajem prošle sezone rekao kako je njegova karijera na White Hart Laneu gotova te kako može potražiti novi klub. Bivši napadač Arsenala i Manchester Cityja se u ljetnom prijelaznom roku imao priliku priključiti Aston Villi ili West Hamu, ali transferi su se izjavili zbog njegovih financijskih zahtjeva, a nije stao samo na tome, nego je je odbio i mogućnost treniranja s prvom momčadi.

Jesam li iznenađen što je odlučio da ne ode, jesam, ali to je njegova odluka“, rekao je Pochettino dodajući:

Prije četiri mjeseca smo mu rekli istinu, da nije u našim planovima. Bio sam iskren prema njemu. Ne bi bilo u redu da to sada povučem. To je najbolja odluka za klub“.

A zbog čega nije onda pronašao novu sredinu?

To nije njegova krivica. On ima ugovor i Tottenham može odlučiti što želi. Dali smo mu mogućnost da igra s prvom momčadi nekoliko puta, ali on je odlučio trenirati s U-21 momčadi. Uvijek mu dajemo priliku da trenira i ponašamo se prema njemu kao i prema svakom drugom igraču“.

Adebayor je bio na korak od dolaska u West Ham, ali je želio da mu se isplati preostali iznos iz njegovog ugovora - gotovo sedam milijuna eura. A ni ovako mu nije loše, dobiva tjednu plaću nešto manju od 140.000 eura, a ne igra. Tko bi se žalio?

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Mauricio PochettinoTottenhamEmmanuel Adebayor

Ostale Vijesti