Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Konačna lista: Ovo je Dinamo koji će ganjati europsko proljeće

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.09.23. | 12:30

Sergej Jakirović prijavio je 28 igrača za nastup u Konferencijskoj ligi

Sve je jasno, što se tiče Dinamove momčad u Europi do Božića. Modri će igrati u Konferencijskoj ligi, suparnici će biti Astana, Ballkani i Viktoria Plzen, a svi su klubovi do ponedjeljka u ponoć morali prijaviti momčad za to natjecanje, lista se ne može mijenjati do kraja natjecanja po skupinama. Odnosno, na nju se do 24 sata prije utakmice mogu dodati igrači na tzv. B listu, na kojoj su mladi igrači, koji su proizvod Dinamove škole.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Dakle, Sergej Jakirović će po europsko proljeće krenuti s 28 igrača, tu su sve raspoložive snage. A nema onih, poput Ademija, koji bi još mogli stići do kraja prijelaznog roka u petak. Trojica su vratara u momčadi: Danijel Zagorac, Ivan Nevistić i Antonio Rajić; obrana: Sadegh Moharrami, Stefan Ristovski, Dino Perić, Boško Šutalo, Maxime Bernauer, Mauro Perković, Joaquin Sosa, Bohdan Mihajličenko; vezni red: Josip Mišić, Robert Ljubičić, Marko Bulat, Petar Sučić, Tibor Halilović, Martin Baturina, Luka Vrbančić; napad: Mahir Emreli, Antonio Marin, Takuro Kaneko, Gabriel Vidović, Gabriel Rukavina, Dario Špikić, Luka Menalo, Sandro Kulenović, Josip Drmić i Bruno Petković


Dinamo prvu utakmicu Konferencijske lige igra protiv Astane u Maksimiru 21.rujna, a 5.listopada gostuje u Prištini kod Ballkanija.



Tagovi

GNK DinamoAstanaFK BallkaniViktoria PlzenKonferencijska liga

Ostale Vijesti