Cucco Ricucchi / ipa-agency.net
Cucco Ricucchi / ipa-agency.net

Komplimenti za Hrvata: „Predodređen je za veliku pozornicu, jedan čovjek je to davno vidio...“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.07.24. | 09:01

Hrvatski branič impresionirao je bivše poslodavce

Kako posljednjih tjedana navode talijanski mediji, Martin Erlić blizu je prelaska u Torino. Sassuolo je spreman prodati hrvatskog reprezentativnog stopera kojeg Transfermarkt procjenjuje na tri milijun eura. Za njega je navodno zainteresiran i Hoffenheim, ali čini se kako je Erlić ipak bliže ostanku u Italiji.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A o njegovim kvalitetama je za Tuttosport pričao trener Pasquale Marino koji ga je vodio u Speziji u sezoni 2018./2019.

„Ako Torino uzme Erlića, to će biti sjajan potez. Martin je pokazao bitne stvari, reprezentativni je stoper, ima kontinuitet igranja. On još uvijek može napredovati, jer kod njega još nije do izražaja došao cijeli talent i ima prostora za napredak“, govori bivši trener Spezije.

„Uvijek mi se sviđao način na koji igra, toliko da sam ga od prve utakmice kada sam ga vodio, odmah postavio u udarnu momčad. Nažalost, te godine je imao problema s koljenom i to ga je usporilo i limitiralo. Ali bio sam siguran da će se vratiti“, dodaje talijanski trener, pa otkriva kako je jedna osoba još više vjerovala u Erlića.

„Bivši direktor Spezije Guido Angelozzi, on mi je uvijek govorio kako je Martin predodređen za veliku pozornicu. On je to davno vidio...“ (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Martin ErlićSpeziaPasquale MarinoSerie ATorinoLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti