Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Komak ovo treba? Predsjednik lidera Prve NL slavio pogodak držeći se za međunožje, a pokazivao je ‘bosanski grb’

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 20.04.24. | 08:30

Trener poražene momčadi istaknuo je kako je degutantno i bogohulno nakon stiskanja m**a, istim tim rukama stiskati krunicu, ali i da ako je predsjednik slavljeničke momčadi samo htio dobiti ‘bananu’, da se ispričava što je njegova momčad u ‘vrt’ stigla praznih ruku…

Prva NL opet puni naslovne strane sportskih medija. I opet ne zbog nogometa.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, nakon utakmice Zrinski – BSK Bijelo Brdo (1-0) trener poražene momčadi žestoko se obrušio na predsjednika trenutnog lidera prvenstva, Ivana Komaka, koji je na prilično sramotan način, ako je sve što je Denis Karanović rekao točno, proslavio pobjedu svoje momčadi.

Karanovićevu izjavu poslije utakmice prenio je prvi Sportalo, a potom i drugi hrvatski mediji, kao i neki iz susjedstava…

“Čestitam momčadi Zrinskog na zasluženoj pobjedi. Sama utakmica je bila tvrda, nije se umiralo u ljepoti, a presudio je prvi strijelac lige svojom individualnom klasom. Čestitam i mojim momcima na čvrstoj, muškoj utakmici. Šteta što u prvom poluvremenu nismo iskoristili nekoliko dobrih situacija za tranziciju gdje je samo jedan kvalitetniji dodir nudio situacije 1 na 1 s domaćim golmanom. Suđenje bez većih zamjerki”, za početak je rekao Denis Karanović, nakon čega je krenula ‘paljba’…

“Ono na što se posebno moram osvrnuti je ponašanje čelnika Zrinskog “g.” Komaka. Smatram potpuno neprimjerenim, nekulturnim i primitivnim slaviti gol svoje ekipe držeći se za međunožje i okretati se prema našoj klupi, pa još i dodatno pokazivati 'bosanski grb'. Takvo ponašanje ne priliči nikome, a pogotovo čelniku jednog kluba koji želi u 1. HNL i još to radi na kultnom mjestu kao što je Gradski vrt. Prostor za takvo ponašanje nalazi se u drugom vrtu, koji je također simbol našega grada, a koji se nalazi na lijevoj obali Drave, kada se prođe prostor gdje obitavaju žirafe, ljame i zatim dolazi prostor s čovjekovim 'najbližim rođacima'. Moram pohvaliti reakciju naše klupe koja je sve to ignorirala, ali smatram kako se ipak treba reagirati na ovakav način. Ne zanima me koliko novaca ili moći imaš, vjeruješ li iskreno ili vjeru i Boga izvrćeš ruglu, to je tvoja privatna stvar, ali u ophođenju prema drugima nekakav nivo poštovanja mora postojati”, dodao je trener BSK Bijelog Brda, da bi za kraj poručio:

“Mene, moj stožer i igrače ne zanimaju Šibenik i Zrinski, samo naši problemi i sljedeći protivnik, a Zrinski i Šibenik su zasluženo najbolji, pa tko će gore, riješite bez nas. Degutantno je i bogohulno (toliko o vjeri znam), nakon stiskanja muda, istim tim rukama stiskati krunicu. A ako ste tako samo tražili da vam damo bananu, zaboravite sve napisano i oprostite, onda smo mi krivi što u 'vrt' idemo praznih ruku. Ništa od navedenog ne odnosi se na trenere, igrače (koji su ponašanjem na terenu i poslije utakmice 1. HNL) i ostatak ljudi oko kluba. Dočekani smo vrhunski, ugošćeni poslije utakmice i zahvaljujem se g. Kocuru i ostalim ljudima na tome. Svako dobro do kraja prvenstva.”

Trener pobjedničke momčadi, Igor Budiša, pričao je, očekivano, samo o događajima na terenu…

“Prava natjecateljska utakmica, puna naboja. Odlično smo ušli u utakmicu, mislim da smo bili bolja momčad. Naravno da je i BSK imao nekoliko situacija i izlazaka na našu polovinu, no moji dečki su to odlično otklonili. Sve u svemu jedna prava, tvrda utakmica, čestitke gostima na jako dobroj, čvrstoj utakmici za razliku od one koju su odigrali prošlog vikenda protiv Šibenika, meni i mojim dečkima ovako i odgovara kad je pristup pravi. Bili smo bolji, vidjelo se da smo kvalitetnija ekipa, čestitke mojim momcima, ovo je danas bio onaj pravi Zrinski.”

Podsjetimo, s ovom pobjedom Zrinski je ponovno pobjegao na +5 u odnosu na Šibenik koji svoju utakmicu 27. kola igra ove subote protiv Solina na svojem Šubićevcu (17 sati.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK Zrinski Jurjevac Osječko 1664Zrinski Osječko 1664Ivan KomakPrva nogometna liga

Ostale Vijesti