Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Kolariću derbi Dinama i Osijeka, Ivana Martinčić glavni sudac nakon više od dvije godine

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 18:18

HNS je odredio službene osobe za utakmice 34. kola HNL-a.

Ovog vikenda Hrvatska možda dobije novog-starog prvaka države. Naime, ako Dinamo u Maksimiru svaldao Osijek (subota, 19.30), a Rijeka u Varaždinu ne pobijedi istoimenog domaćina (subota, 17.00), Plavi će stići do 25. naslova prvaka Hrvatske i 35. ukupno. Bitni dvoboj za Dinamo, ali i za Osijek koji se s Lokomotivom bori za četvrto mjesto, sudit će Patrik Kolarić koji je u svojoj karijeri jednom sudio derbi između Dinama i Osijeka, u kolovozu 2022. kada je Dinamo pod Antom Čačićem slavio s 5-2. Mladom Čakovčaninu pomagat će Bojan Zobenica i Nikola Kečkiš. Četvrti sudac bit će Antonio Melnjak, a u VAR sobi sjedit će Igor Pajač i Vedran Đurak.

Dvoboj Varaždina i Rijeke sudit će Splićanin Duje Strukan, a pomagat će mu sugrađanin Alen Jakšić i Zagrepčanin Luka Pušić. U VAR sobi sjedit će Fran Jović i Marjan Tomas.

Za ovo kolo važno je napomenuti kako se na prvoligaške terene, kao prva sutkinja utakmice, vraća Ivana Martinčić koja je posljednju utakmicu kao prvi sudac vodila u travnju 2022. godine. Njoj će na utakmici u petak između Gorice i Rudeša pomagati Slavonci, Goran Pataki, Dino Knez i Antonio Škobić, a u VAR sobi sjedit će Osječani Dario Bel i Ivan Matić.

Glavni sudac susreta Lokomotiva - Slaven Belupo u nedjelju bit će Mario Zebec (uz VAR dvojac Igor Pajač - Vedran Đurak koji će dan ranije obnašat istu dužnost na utakmici Dinamo - Osijek), a utakmicu Istra 1961 - Hajduk sudit će Ante Čulina iz Zagreba, uz pomoć Darija Kolarevića, Ivana Starčevića i Zdenka Lovrića (Četvrti sudac). U VAR sobi sjedit će Dario Bel i Kruno Šarić.




Tagovi

Patrik KolarićHrvatska nogometna ligaHNLDinamo ZagrebGNK DinamoNK OsijekIvana Martinčić

Ostale Vijesti