Klopp nazvao veznjaka Zvezde: Znam sve o tebi, nadam se da ćeš igrati za mene!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 05.12.15. | 14:14

Zanimljiva priča stiže iz Beograda...

Marko Grujić ime je u ovom trenutku vjerojatno najtalentiranijeg srpskog nogometaša. Veznjak kojem je samo 19 godina nosioc je igre Crvene Zvezde, i to u svojoj prvoj pravoj seniorskoj sezoni.

Odavno je Grujić u bilježnicama raznih skauta, za njegov potencijal zna se već jako dugo, no zanimljivo da ga je na neki način „pogurao“ Luis Ibanez. Bivši Dinamovac brzo je postao omiljen u Zvezdi, pa je tako ovog ljeta iskusni trener Miodrag Božović poslušao njegov savjet da bi Grujića trebalo više koristiti.

Ispao je to puni pogodak, a s Grujićevim vrhunskim igrama ekspresno se poveća(va)la lista zainteresiranih klubova. Spominjali su se Manchester United, Chelsea, Everton, Stoke, Sassuolo, navodno je Roma nudila milijune, pritisak na mladog igrača radio je i Inter, a predstavnici PSG-a čak su ga došli gledati na Marakanu.

Međutim, iako se njihovo ime nije spominjalo, Grujića su cijelo vrijeme pratili i ljudi iz Liverpoola. A sada su i krenuli u konkretnu akciju da ga namame na Anfield. Kako saznaje srpski Mozzartsport, s tinejdžerom se posebno oduševio Jürgen Klopp. U toj mjeri da ga je osobno kontaktirao u nekoliko navrata prethodnih dana!

„Marko, znam gotovo sve o tebi. Znam da bi bio veliko pojačanje za moju momčad. Nadam se da si zainteresiran da igraš za mene“, glasila je Kloppova poruka mladiću, piše Mozzartsport.

Procurile su i informacije da Liverpool zna sve o razvoju Grujića još od njegove 11. godine. Sutra će ga uživo gledati na dvoboju Čukarički – Crvena Zvezda, a onda bi trebala krenuti ključna runda pregovora. Transfer je moguć u siječnju, ipak realniji na ljeto, a srpski mediji pišu da su Redsi spremni izdvojiti i više od 6.000.000 eura koliko su neki drugi klubovi planirali platiti za Grujića. Na Anfieldu su zaključili – riječ je momku koji u budućnosti može postati TOP veznjak.

(Foto: Action Images)


Tagovi

LiverpoolJurgen KloppCrvena zvezdaMarko Grujić

Ostale Vijesti