Klasnić: Hvala svima, ali bubreg mogu dati obitelj ili bliski prijatelji

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.11.16. | 14:18

„Fizički sam dobro. Dijaliza na koju idem od siječnja puno mi pomaže i mogu normalno živjeti, igrati nogomet, pa i doći vikendom u Frankfurt na koncert i provesti se. Zadovoljan sam“.

Da mu usprkos zdravstvenom stanju i dalje nije problem odlično snalaženje na nogometnom terenu, Ivan Klasnić dokazao je zabivši sedam golova na nedavnom malonogometnom turniru za momčad Werdera u Njemačkoj. U jeku napisa da mu treba treća transplantacija bubrega, nogometaš se ipak ne osjeća toliko loše da bi se odrekao svojih omiljenih aktivnosti.

O privatnosti i bolesti Ivan nerado govori.

Veteranski nogomet nije isto što i profesionalni“, rekao nam je vezano uz spomenutu utakmicu za kratkog susreta na koncertu 'Hrvatska noć' u Frankfurtu pa nastavio:

Ali ako mogu igrati, zašto ne bih, čak i u ovoj zdravstvenoj situaciji. Volim ga, ne mogu bez sporta te kao i prije na terenu dajem sto posto od sebe. A što se tiče podrške javnosti, radujem se što toliko ljudi misli na mene i suosjeća pa čak i nudi izravnu pomoć, odnosno želi darovati organ. Ali uvijek moramo biti oprezni. Trenutačno živim u Njemačkoj, a ovdje je politika takva da osoba koju ne poznajem, koja sa mnom nije u obiteljskoj vezi ili makar prijateljskoj, ne smije donirati bubreg“, rekao je Klasnić. Zbog čega je to tako i kako živi sa svojom bolešću, pročitajte u nastavku teksta OVDJE.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivan Klasnić

Ostale Vijesti