foto: Action Images
foto: Action Images

Klasnić demantirao Bildove natpise o velikoj odšteti koju treba dobiti od Werdera

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.11.20. | 12:53

Ipak ništa od presude.

"Natezanju je kraj. Istjerao je Ivan Klasnić mak na konac i, kako stoje stvari, zaradio poštenu odštetu. Bivši Vatreni dobit će četiri milijuna eura odštete, pošto je utvrđeno da su ga liječnici u Bremenu, dok je nosio dres Werdera, pogrešno liječili. Točnije, odbijali su konstatirati oboljenje bubrega, zbog kojih je kasnije morao na čak tri transplantacije, da bi 2013. okončao karijeru. Čak 12 godina se Klasnić vukao po sudovima, tražio pravdu, optužujući dugogodišnjeg liječnika Werdera Gotza Dimanskog te interniste Manju GuhaHermanna Holzhütera (u međuvremenu preminuo) da su kasno registrirali bolest i vukli pogrešne poteze u procesu liječenja. Na kraju, poslije 12 godina spora, odluka je da osiguravajuće društvo koje surađuje sa Werderom mora na račun Ivana Klasnića prebaciti spomenuti iznos, pod obrazloženjem da je Hrvat pretrpio fizičku i emotivnu bol zbog njihovih grešaka. "

To je bila napismina popularnog njemačkog Bilda, međutim, Sam Ivan Klasnić kasnije je demantirao u razgovoru za 24 sata.

"Ne znam otkud to njima, kako da komentiram nešto sto nije gotovo. Taj Bild uvijek svašta piše. Valjda su zvali na sud i ovi su im rekli da nema više termina da se sretnemo na sudu. To nije riješeno i ne znam kako su došli do svote, možda bude riješeno kroz par mjeseci, ali ovo je teška neistina" objasnio je ekskluzivno za 24 Sata sam Ivan Klasnić.

Inače, na 205 utakmica za Werder postigao je 77 golova, a 2004. aktivno je sudjelovao u pohodu na duplu krunu. Za našu reprezentaciju nastupio je 41 puta uz 12 zabijenih pogodaka.


Tagovi

NogometIvan KlasnićWerder

Ostale Vijesti