Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Klakočer kaznio polovicu HNL-a, najgore prošao Hajduk

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.10.24. | 16:54

Dva kluba dobili su kazne zbog protivničkih navijača...

Disciplinski sudac Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 9. kola.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

GNK Dinamo se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 9. kola Varaždin - Dinamo pripadnici gostujuće navijačke skupine (BBB), smješteni na južnoj tribini, u 61. minuti zapalili jednu baklju te u 66 minuti dvadeset baklji i pet dimnih bombi, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 2.350 eura.

HNK Hajduk se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 9. kola Hajduk - Šibenik pripadnici domaće navijačke skupine, Torcide, smješteni na sjevernoj tribini, u 10. minuti zapalili jednu baklju, u 23. minuti tri baklje, u 36. minuti jednu baklju, u 60. minuti dvije baklje, od 65. do 68. minute trideset i četiri baklje i dvije bljeskalice te u 90+2. minuti jednu baklju, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 4.300 eura.

HNK Rijeka se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 9. kola Slaven Belupo - Rijeka gostujući navijači (Armada), u 61. minuti zapalili tri baklje, od kojih je jedna bačena u teren za igru te je utakmica prekinuta na dvadeset sekundi, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 800 eura.

NK Slaven Belupo se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 9. kola Slaven Belupo - Rijeka gostujući navijači (Armada), u 61. minuti zapalili tri baklje, od kojih je jedna bačena u teren za igru te je utakmica prekinuta na dvadeset sekundi, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 670 eura.

NK Varaždin se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 9. kola Varaždin - Dinamo pripadnici gostujuće navijačke skupine (BBB), smješteni na južnoj tribini, u 61. minuti zapalili jednu baklju te u 66 minuti dvadeset baklji i pet dimnih bombi, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 900 eura.



Tagovi

Alen KlakočerHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti