Kiksevi Fiorentine i Milana, novi poraz Jurića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 30.04.17. | 17:10

Sadržajno poslijepodne u talijanskom prvenstvu…

Upravo je odigrano šest utakmica 34. kola Serije A., a nedjeljno nogometno popodne u Italiji obilježili su kiksevi Milana i Fiorentine.

Fiorentina je poražena na gostovanju kod Palerma, pretposljednje momčadi lige. Domaćini su slavili s 2:0. Prvi gol na utakmici postigao je Diamanti koji je u 32. minuti sjajno zabio iz slobodnog udarca sa 17 metara. U sudačkoj nadoknadi, nakon kontranapada, za konačnih 2:0 zabio je Aleesami.

Fiorentina je u 87. minuti ostala s igračem manje, jer je Astori zaradio drugi žuti karton.

Niti Milan nije uspio doći do pobjede kod „davljenika“ Crotonea. Za razliku od Fiorentine, doduše, uspjeli su uzeti jedan bod. Susret je završio rezultatom 1:1.

Crotone je poveo u 8. minuti pogotkom Trotte, a bod Milanu donio je u 50. minuti Paletta.  U posljednjim trenucima susreta zbog drugog žutog kartona još je isključen i Milanov veznjak Kucka.  Ovim remijem, međutim, i matematički je potvrđeno kako Milan četvrtu godinu zaredom neće igrati Ligu prvaka.

Bologna je na domaćem travnjaku razbila Udinese 4:0, Sassuolo je došao do tri boda na gostovanju kod Empolija, gdje su slavili s 3:1, dok je Cagliari kod kuće pobijedio Pescaru s 1:0.

Naš Ivan Jurić, novi-stari trener Genoe, upisao je još jedan poraz – njegova momčad poražene je pred svojim navijačima od Chieva 2:1.

 

 

Serie A, 34. kolo:

Palermo – Fiorentina 0:2

Crotone – Milan 1:1

Bologna – Udinese 4:0

Empoli – Sassuolo 1:3

Cagliari – Pescara 1:0

Genoa – Chievo 1:2

 

Rezultati by SofaScore

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Davide AstoriIvan Jurić

Ostale Vijesti