Foto: EXPA/ JFK EXPA/ JFK
Foto: EXPA/ JFK EXPA/ JFK

Kek ljutit nakon poraza: „Ozračje oko reprezentacije nije najbolje, ali ne želim čuti izgovore“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 11.10.24. | 11:15

Kao i obično, karizmatični slovenski stručnjak nije imao nikakvu zadršku.

Norveška nogometna reprezentacija svladala je Sloveniju s rezultatom 3-0 u 3. kolu Lige nacija B. Haaland je zabio dva pogotka, Sorloth dodao pogodak i asistenciju, dok je za Sloveniju do 73. minute na terenu bio Dejan Petrovič, prvotimac Rijeke. S ovim porazom, Slovenija je sada treća u skupini 3, dok je Norveška sa sedam bodova na vrhu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon utakmice, Matjaž Kek bio je prilično ljutit na svoje igrače:

„Zaslužena pobjeda Norveške. U nekim trenutcima smo izgledali očajno, prvi pogodak nas je izbacio iz ritma. Čak smo nešto i odigrali u prvom poluvremenu, ali na kraju dana nije bilo dobro, previše smo griješili. Norvežani su nam očitali lekciju. Upozoravali smo da treba izdržati prvih 10, 15 minuta, ali izgledali smo kao da uopće nismo trenirali“, rekao je nekadašnji strateg Rijeke, nakon čega je dodao:

„Nadam se da će nam ovaj poraz biti dobra lekcija. Ozračje oko reprezentacije ovih dana nije najbolje, ali ne želim čuti izgovore. Nismo bili dobri, ali za nekoliko dana imamo utakmicu protiv Kazahstana u kojoj moramo biti puno bolji“, zaključio je.

Podsjetimo, Slovenija je na Euru u Njemačkoj došla do osmine finala gdje ih je, tek nakon jedanaesteraca, izbacio Portugal. Keku je ovo drugi mandat na klupi reprezentacije svoje zemlje, a u posljednjih šest godina pod njegovim vodstvom Slovenija je ostvarila 28 pobjeda, 20 remija i 14 poraza. Sloveniju je ukupno vodio u čak 111 utakmici (48-29-34).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Matjaž KekSlovenska nogometna reprezentacijaSlovenijaLiga nacija

Ostale Vijesti