REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Kazna mu smanjena, a on želi napustiti Staru damu i vratiti se u reprezentaciju

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 10:17

Nakon što je prošli tjedan objavljeno da mu je kazna zbog dopinga smanjena s četiri godine na 18 mjeseci, vezistz može trenirati u siječnju i ponovno igrati u ožujku, no Francuz razmišlja o potpuno novom startu

Očekuje se da će Paul Pogba napustiti Juventus nakon što Sportski arbitražni sud u ponedjeljak službeno objavi da mu je ukinuta zabrana zbog doping, javlja Sky Sports.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je prošli tjedan objavljeno da mu je kazna zbog dopinga smanjena s četiri godine na 18 mjeseci, Francuz može trenirati u siječnju i ponovno igrati u ožujku.

Danas 31-godišnjak će imati ponude klubova iz Europe, Sjedinjenih Država i Saudijske Arabije, piše Sky.

Pogba - koji je bio pozitivan na dehidroepiandrosteron (DHEA), spoj koji potiče proizvodnju hormona u tijelu uključujući testosteron - želi ponovno igrati nogomet i smatra da bi novi početak bio najbolji za njega i njegovu karijeru.

I dalje se osjeća bliskim svojim suigračima iz Juventusa, navijačima i gradu Torinu, dobio je puno podrške i poruka od suigrača.

Očito je za njega bilo teško emocionalno vrijeme i želi čist prekid i novi početak. Najbolji potez za obje strane bio bi ako raskine ugovor s Juventusom.

Gledat će francusku reprezentaciju tijekom ove Fifine stanke i raduje se što će nadoknaditi odnos s izbornikom Didierom Deschampsom - kojeg smatra očinskom figurom.

Pogba i dalje želi igrati za reprezentaciju, a Francuski nogometni savez (FFF) mu je pokazao podršku pozivajući ga na utakmice.

FFF je također u petak na Instagramu objavio njegov kolumnu u francuskim bojama kako bi pokazao svoju podršku, što mu je puno značilo. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Paul PogbaJuventusFrancuska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti