Kaos u Srbiji oko "novog Gerrarda": Otac stopirao transfer, pa doživio nesreću!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.12.15. | 10:55

Slučajnost ili?

Nastavljaju se čudne stvari u priči oko transfera Marka Grujića iz Crvene Zvezde u Liverpool. Engleski i srpski mediji već su počeli špekulirati da će talentirani veznjak dobiti Gerradovu osmicu, a iz beogradskog kluba još prije nekoliko dana pohvalili su se da je transfer dogovor.

Međutim, onda se medijima javio Markov otac Goran Grujić. Otkrio je kako ljudi iz Crvene Zvezde vrše pritisak na njegova sina da već u siječnju ode u Liverpool, kako bi se "crveno-bijeli" sa 6-7 milijuna eura koliko toliko izvukli iz financijskih dubioza. Tata Grujić tom je prilikom poručio:

"Putovnica je kod mene i tvrdim da Marko ne ide nigdje. Postao je prvak svijeta, na putu je da osvoji titulu sa Zvezdom, logično je da mu cijena na ljeto bude i veća. Ali mnogima se žuri naplatiti taj transfer. Znam da trener Miodrag Božović poštuje moje dijete, a Zvezdanu Terziću (generalnom direktoru Zvezde, nap.a.) sam otvoreno rekao da mi ostavi dijete na miru."

>> Ništa od "srpskog Gerrarda" na Anfieldu? Otac mu uzeo putovnicu i ne pušta ga u Liverpool!

Nakon što je Goran Grujić odbio pustiti sina u Liverpool, doživio je prometnu nesreću. Incident se dogodio kada je mlađa osoba prošla kroz crveno i zabila se u Grujićevo vozilo. On je udario glavom u prednje staklo i završio u bolnici, ali srećom prošao je bez težih ozljeda.

Mladi Marko je mir odlučio potražiti na odmoru u Crnoj Gori, a njegovo eventualno dovođenje Jurgen Klopp danas je odbio komentirati...

"Nema se tu što reći", ostao je tajanstven Klopp, a potom je dodao:

"Zimski prijelazni rok nije lagan. Cijene su izuzetno visoke. Nisam veliki fan tržišta u siječnju."


Tagovi

Marko GrujićCrvena zvezdaLiverpoolZvezdan TerzićGoran Grujić

Ostale Vijesti