Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Kao da se igra za naslov: Hajduku u Kranjčevićevoj sude Bel i Bebek!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.05.24. | 11:45

Zanimljive sudačke postave za kraj prvenstvene sezone 2023./24.

Stigla je i službena objava sudaca za posljednje, 36. kolo hrvatskog nogometnog prvenstva koje odlučuje samo o plasmanu od šestog do osmog mjesta, dakle novčanom kolaču između kojeg je razlika 90-ak tisuća eura.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U petak se igra za sedmo mjesto, Gorica bi pobjedom prestigla Istru 1961, a ogled u Velikoj Gorici koji počinje u 18 sati pripao je Mateu Ercegu (Benkovac), dočim je u VAR sobi iskusni Duje Strukan (Split).

U subotu će prvo na teren Varaždin i Osijek. Ovisno o ishodu utakmice u petak u Velikoj Gorici Varaždinci će znati treba li im protiv Osijeka bod ili tri da ostanu šesti. Taj dvoboj sudit će Ante Terzić iz Podstrane, VAR je Fran Jović (Zagreb).

Večernji termin u subotu dobila je nesuđena utakmica u kojoj je Hajduk trebao proslaviti titulu, puno je navijača Bijelih pokupovalo godišnje ulaznice Lokomotive, učlanilo se u klkub s Kajzerice, bit će zanimljivo vidjeti koliko će ih stvarno doći… Sudit će elitni sudac Dario Bel, a u VAR sobi biti još elitniji Ivan Bebek, dakle, sve kao da se radi o presudnoj utakmici koja odlučuje o naslovu ili barem Europi.

U nedjelju će pred kamerama HTV-a 2, uz standardni MAX Sport 1, koji prenosi sve prvoligaške dvoboje, od 17 sati Rijeka za oproštaj od sezone dočekati Slaven Belupo, a arbitrirat će Toni Dadić iz Zagreba, VAR će biti Mario Zebec (Cestica).

Za kraj višnja navrh torte sa šlagom u Maksimiru, prvi protiv posljednjeg i novog-starog drugoligaša, koji se ekspresno želi vratiti u elitu, Dinamo – Rudeš. Glavni je Zdenko Lovrić (Đakovo), a VAR Ivan Bebek (Rijeka), koji će tako imati ZG-vikend.



Ostale Vijesti