Kamp Cotic-Starcic
Kamp Cotic-Starcic

Kamp za vratare Cotić-Starčić nastavlja rušiti rekorde

Vrijeme Čitanja: 3min | pet. 02.08.24. | 13:25

Kroz prvih pet tjedana odrađeno je ukupno 160 treninga što znači da su treneri sa svojim vratarima na terenu proveli 320 sati

Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić sa svojim ženskim djelom staffa Rominom Cotić, Vesnom Janko Radovan i Jelenom Alessio Medojević nastavljaju svoju priču iz snova.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, goalkeeper Camp Cotic-Starcic nastavlja rušiti sve rekorde i od svog projekta napravili najveći vratarski kamp u Europi koji je na tržištu postao pravi brend.

Ovo su ljeto već šesti puta proveli u prekrasnoj Ravnoj Gori.

Tjekom šestog mjeseca (19-24. i 24-29.) i sedmog mjeseca (12-17., 17- 22., 22.-27.) odradili su čak pet novih termina sa kojima su došli do brojke 45 odrađenih kampova.

Ravnu Goru u pet termina pohodilo je ukupno nevjerojatnih 110 vratara iz čak devet zemalja.

Kroz pet tjedana odrađeno je ukupno 160 treninga što znači da su treneri sa svojim vratarima na terenu proveli 320 sati.

“Ono što smo nekad mogli samo sanjati danas živimo svoj san. Postali smo daleko najveći vratarski kamp u Europi na ponos svih nas. U Ravnoj Gori imali smo sjajne uvijete za rad, odličan smještaj, temperature pogodne za treninge te odličan teren koji je domaćin u ove sušne dane zalijevao i omogucio nam da program odradimo u potpunosti. Puno je posla odrađeno u ovih 25 dana i ono što je sigurno puno je vratara prošlo za koje cemo u buducnosti itekako čuti. Svi redom zaslužuju pohvale za odrađeno, dobro je znano da su naši programi zahtjevni i da smo upravo zato svojim radom stigli tu gdje smo danas. Ono što moramo naglasiti Ravnu Goru smatramo već svojim domom,u njoj se ugodno osjecamo na svakom koraku”, kazao je Aleksa Cotić.

“Evo sada kada je sve gotovo možemo reci da smo i ove godine sjajno odradili veliki posao. Skupiti na jednom mjestu 110 vratara iz devet zemalja mislim da uz dužno poštovanje svima može samo Goalkeeper Camp koji je zaista postao brend. Uz to kad se brojka upisanih na listu čekanja stane na 92 vratara mislim da nije potrebno dalje pričati. Puno je novih prijateljstva sklopljeno koja ostaju za cijeli život. Ono što nas posebno veseli da u tolikom broju treninga nije se dogodila nijedna ozbiljnija ozljeda što je zaista sjajna vijest”, dodaoje Aleksandar Starčić.

Od Romine Cotić, team menagerice, čuli smo sljedeće:

“Sada već imamo otvorene lokacije na sedam destinacija diljem Hrvatske i Slovenije (Novigrad, Ravna Gora, Postojna, Zagreb, Izola, Nedelišce i Ljubljana) na kojima ce se ove godine održati čak 14 kampova kroz koje će proći preko 350 vratara iz više od 10 zemalja. Ovih dana napravljen je još jedan preduvjet za još veći uzlet. Macron je postao novi ponosni sponzor Goalkeeper Campa koji će sljedeće dvije godine oblačiti naše vratare na svim kampovima. Iako smo imali nekoliko ponuda raznih brendova Macron je definitivno bio najkonkretniji i naši će vratari tako dvije godine biti njihovi manekeni. Ovom prilikom želimo se zahvaliti našim generalnim sponzorima čiji logo tokom godine nosimo na svoj opremi kampa. Hvala Larixu Umag, CasaSolMarisu, Bonin tartufima i Danex Toursu Umag bez kojih danas nebi bili tu gdje jesmo.”

Lijepa nogometna priča ide dalje, na najveću radost mladih vratara!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Goalkeeper Camp Cotic-Starcic

Ostale Vijesti