Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Kamerunski napadač koji je lani briljirao u dresu Spartaksa stiže na Šubićevac

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.06.22. | 10:14

Bio je najbolji strijelac Virslige u 2021. godini.

Iako se momčad nalazi u Sloveniji na pripremama, telefoni na Šubićevcu ne prestaju zvoniti. Uprava radi punom parom, a trener Čanadi je sigurno zadovoljan budući da svakog dana njegova kadar postaje sve kvalitetniji i kvalitetniji. Austrijski Hrvat naročito može biti zadovoljan širinu kakvu ima 'prema naprijed', jer pored Krekovića, Čopa, Araija, Dolčeka i M.Čanadija u klubu bi ovih dana trebalo osvanuti još jedno pojačanje.

Leonel Wamba Djouffo uskoro bi trebao postati novi igrač Šibenika, javlja portal Dalmatinski nogomet. Riječ je o 19-godišnjem Kameruncu koji je igrajući za latvijski Spartaks prošle sezone bio najbolji strijelac Virslige, ali zato ove sezone nije upisao nijedan nastup za klub, usprkos tome što je prema TM-u 'najskuplji' eksponat svlačionice Spartaksa.

Ako se, odnosno kad, njegov dolazak realizira, Čanadi bi mogao imati slatke brige kad je riječ o slaganju ofenzivnog dijela momčadi. Osim svih silnih pojačanja, velika stvar za Šibenčane su ostanci kapetana Ćurića te prošlosezonskog prvog topnika kluba Delića.

S druge strane, u obrani je poprilično pusto. Datković je bio najveća želja Naračastih, Čanadi ga poznaje još otkako je Datković igrao za Admiru, ali Riječanin neće imati glavnu riječ u posljednjoj liniji. Datković odlazi u Nea Salamina Famagustu pa su se tako u klubu okrenuli Herdiju Prengi koji je slobodan igrač, dok je prošle sezone bio ponajbolji igrač Kišvarde koja je bila hit-klub mađarske lige.


Tagovi

NK ŠibeniktransferiLjetni prijelazni rok 2022.VirsligaLeonel Wamba Djouffo

Ostale Vijesti