REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Kakvo pojačanje: Novo 'oko sokolovo' je arbitar koji je sudio finale Lige prvaka!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.08.24. | 16:17

Ekskluzivno pojačanje na hrvatskim televizijskim kanalina

Večerašnjim ogledom Dinama i Istre 1961 počet će nova sezona Hrvatske nogometne lige.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Kao i protekle sezone, sve utakmice moći će se pratiti u izravnom televizijskom prijenosu na kanalima Max Sporta, a svako kolo zaključit će emisija Studio HNL.

No, spomenuta emisija ima i nekoliko noviteta. Još od ranije najavljen je novi par stručnih komentatora - Joško Jeličić i Hrvoje Vejić, a novitet je i da odmah nakon emisije slijedi sudačka analiza odigranog kola i to od strane uglednog bivšeg suca - Slovenca Damira Skomine, koji će analizirati sve sporne situacije, piše Tportal!

Skomina je sudačku karijeru završio prije tri godine. Najveći trenutak karijere imao je 1. lipnja 2019. godine kada je sudio finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama te u prvoj minuti dosudio 11-erac za Redse. Skomina je također ispisao povijest Lige prvaka jer je bio prvi sudac koji je koristio VAR u utakmicama tog natjecanja.

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji sudio je tri utakmice, sudio je na europskim prvenstvima i olimpijskim igrama, kao i finale Europa lige između Manchester Uniteda i Ajaxa 2017. i europski Superkup između Chelseaja i Atletico Madrida 2012. godine.

Premijerno izdanje Skomina će na Max Sportu imati u ponedjeljak, kada je u 18 sati na rasporedu emisija Studio HNL. (G)




Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLDamir SkominaOko sokolovoSudacSudačka komisija HNS-avideo sudacpovjerenik za suđenje Prve HNLsuđenjeVAR suciVAR sobaBertrand Layec

Ostale Vijesti