Kakva faca! Branič Evertona platio navijačima gostovanje u Splitu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.08.17. | 13:17

Lijepa gesta irskog nogometaša…

Branič Evertona Seamus Coleman ispunio je san dvojici zagriženih navijača kluba čiji dres nosi.

U glavnim su ulogama dva navijača Evertona iz Irske, Eoin Mulligan, blagajnik u franšiznom restoranu brze hrane Supermacs i Francis, njegova vjerna mušterija koja pati od autizma.

Naime, Mulligan je prošlog tjedna Francisu u restoranu poklonio dres Waynea Ronneyja. Francis je bio oduševljen poklonom pa je spomenuta kompanija u suradnji s Evertonom aranžirala putovanje ovog dua na utakmicu Evertona i Hajduka u play-offu Europske lige. Međutim, Francis se u međuvremenu razbolio pa je odlazak na utakmicu propao… 

 

Ali Mulligan je nakon toga na GoFundMe platformi pokrenuo kampanju za prikupljanje 1100 funti kako bi on i njegov prijatelj mogli otputovati u Split na uzvratnu utakmicu. Samo jednom uplatom probili su postavljenu granicu, a za tu je uplatu bio zaslužan ni manje ni više nego Seamus Coleman koji im je donirao 2000 funti.

Žao mi je što si propustio prvu utakmicu zbog bolesti, Francis. Nadam se da će ova uplata tebi i Eoinu pomoći u kupnji karata za let, sređivanju smještaja i odlasku na našu iduću utakmicu“, napisao je Coleman nakon što je dvojici navijača omogućio put u Split.

(Foto: Action Images) 


Tagovi

Seamus Coleman

Ostale Vijesti