Kako je Mahrez nagovorio Slimanija da postane rekorder Leicestera...

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.09.16. | 19:28

Alžirac jedva čeka zaigrati u tandemu sa sunarodnjakom.

Leicester je posljednjeg dana prijelaznog roka srušio klupski rekord kupovinom Islama Slimanija iz Sportinga za 30.000.000 eura, a zanimljivu ulogu u cijelom poslu odigrao je njegov sunarodnjak, najbolji nogometaš 'Lisica' Riyad Mahrez.

Alžirac ga je ohrabrio da prihvati ponudu Claudija Ranierija i preseli se u klub kojeg je simpatizirao tijekom prošle sezone.

Mahrez i ja smo dobri prijatelji i dosta smo pričali o ovom klubu. Ispričao mi je kako je dobro biti igrač Leicestera, a ideja da igramo zajedno u istoj momčadi obojici nam se svidjela. Nagovorio me da dođem, a ako u klubu budemo dobar tandem, sigurno ćemo biti i u reprezentaciji pa će Alžir imati koristi od toga. Prošle sezone sam gledao gotovo sve utakmice Leicestera“, istaknuo je Slimani za službene klupske stranice.

Radi se o prvaku Engleske, a za mene je Leicester klub u kojem mogu biti još bolji nogometaš i u kojem mogu doprinijeti u obrani tog trofeja“, napomenuo je Alžirac.

Slimani posebno ističe da je bajkoviti uspjeh 'Lisica' utjecao na činjenicu da Ranierijeva momčad dobije velik broj navijača u njegovoj domovini.

Leicester je nesumnjivo trenutno najpopularniji klub u Alžiru zahvaljujući svemu što je Mahrez napravio za njih. Osvajanje Premiershipa je velika stvar, koja je pokazala da je u nogometu sve moguće. To je svakome zapelo za oko“, zaključio je Slimani.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Islam SlimaniRiyad Mahrez

Ostale Vijesti