Kakav otac, takav i sin... Mourinho junior žestoko opleo po navijačima Chelseaja!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.03.15. | 13:01

Mourinhov sin žestoko po fanovima Chelseaja...

Ako se za nekoga može upotrijebiti fraza „kakav otac, takav i sin“, onda su to Jose Mourinho i Jose Junior Mourinho. Naime, sin portugalskog stručnjaka nakon remija Chelseaja i Southamptona opleo je po navijačima Bluesa, koji su uzeli na zub Fabregasa.

Španjolac je stvarno odigrao loše, dosta je griješio i vidljivo je da pada u formi kako se sezona bliži kraju. Društvene mreže bile su prepune kritika na njegov račun, no u obranu mu je stao Mourinhov 'mali'...

„Zašto svi sada mrzite i krivite Fabregasa za nedjeljnu utakmicu? Ovo je momčadska igra. On možda nije igrao kao što se očekuje, ali se barem trudio. Pokazao je sjajan karakter. Gore navijanje nikada nisam vidio. Navijači zvižde Cescu, uopće ne pjevaju, u potpunosti se slažem s pjesmicom „Mourinho je u pravu, vaši navijači su sr..e“. Naši navijači su stvarno sramota“, napisao je Jose Jr. na Instagramu.

Podsjetimo, i sam Mourinho je u nekoliko navrata kritizirao Chelseajeve navijače, kazavši da je igranje pred njima kao pred kazališnom publikom.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Jose MourinhoJose Junior MourinhoCesc FabregasChelseanavijačiNavijači

Ostale Vijesti