Kakav MLS, kakva Kina: Ikona Serie A karijeru završava na Ibizi i poručuje: To je ozbiljan projekt

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.09.18. | 13:37

Prošlu sezonu igrao je za SPAL.

˝Igrao sam 400 utakmica i zabio sto golova. Ljudi vole pričati o mojem ljetu, ali to je samo jedan mjesec u godini. Ja sam uvijek bio vrlo profesionalan˝ - kaže 36-godišnjak koji je prošlu sezonu igrao u SPAL-u.

Nažalost, Borriello se prošle sezone ozlijedio i nije mogao pokazati što zna, no prošle je godine završio sezonu sa 16 golova u dresu Cagliarija. Svoje najbolje trenutke karijere imao je u Genoi kada je 2008. godine zabio 19 golova u Serie A i bio treći strijelac, a u karijeri je igrao za brojne male i velike talijanske klubove. Za kraj karijere Borriello nije odabrao MLS, Kinu, arapske zemlje, odabrao je Ibizu. Razlog je kaže ozbiljan.

˝Ibiza? To je ozbiljan projekt, gradi se nešto, a ja želim pomoći svojim iskustvom. Ibiza nema samo noćne klubove, ima i veliku sportsku budućnost. Moja budućnost? Želim živjeti na Ibizi do kraja života. Daje mi mentalni mir˝ - poručio je Borriello koji ima i sedam nastupa za talijansku reprezentaciju.

Dakle, ikona Serie A povukla je stilski potez i zaključit će karijeru uživajući prvenstveno u onome što ga veseli van terena, a usput će se i zabavljati u trećoj ligi. Kome bolje nego njemu.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Marco Borriello

Ostale Vijesti