Kakav Falcao, kakvi bakrači: Pogledajte čudesnu golčinu Ivana Klasnića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.01.15. | 10:47

Čudesan gol bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Klasnića...

Ivan Klasnić još uvijek se nije službeno umirovio, iako je još od 2013. bez kluba nakon što je raskinuo s Mainzom. No iako van natjecateljskog ritma i s 34 godine na leđima, Klasnić potvrđuje onu da je forma prolazna, a klasa vječna. I kako i dalje ima instinkt 'killera'...

U Njemačkoj se tijekom zime igraju razni futsal turniri, a na jednom takvom – u duelu legendi Werdera i Sparte Prag – Klasnić je zabio čudesnu volejčinu u rangu najvećih... Hoćete onih iz velikog nogometa, hoćete futsal majstora poput Brazilca Falcaa.

Klasnić je sedam godina nosio dres Hrvatske, upisavši 41 nastup i 12 pogodaka. Bio je član St. Paulija, Werdera, Nantesa, Boltona i posljednje Mainza u sezoni 2012/13. Najbolje dane proveo je upravo u Werderu gdje je žario i palio s Johanom Micoudom i legendarnim Ailtonom. Čak su 2004. uzeli dvostruku krunu, Bundesligu i Kup.

Posjetimo, prije osam godina Klasnić je imao problema sa zdravljem pa je morao na transplantaciju bubrega. Svejedno, već 2008. igrao je za Hrvatsku na Euru, postavši prvi igrač koji je zaigrao na nekom velikom reprezentativnom natjecanju nakon translatacije. I ne samo zaigrao, nego i zabio dva gola, Poljskoj za pobjedu i Turskoj u onom nesretnom bečkom četvrtfinalu... Zato nam je posebno drago što nas je još jednom podsjetio kakav je majstor!

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

(Foto: sport1.de)


Tagovi

Ivan KlasnićHrvatska nogometna reprezentacijaWerder

Ostale Vijesti