REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Juventus ostao bez Brazilca na duge staze: Ozlijedio je križne ligamente

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.10.24. | 16:04

U Juventus je Bremer došao 2022. godine iz gradskog rivala Torina

Talijanski nogometni klub Juventus potvrdio je tešku ozljedu svog igrača, 27-godišnjeg Brazilca Gleisona Bremera, koji će se morati podvrgnuti operaciji koljena.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bremer se ozlijedio u ogledu drugog kola Lige prvaka u srijedu navečer kada je Juventus u gostima pobijedio Leipzig 3-2. Na samom početku susreta dogodila se ozljeda ponajboljeg obrambenog igrača Juventusa koji je igru napustio već u šestoj minuti.

Dan kasnije je obavljena magnetska rezonanca koja je pokazala jača oštećenja križnog ligamenta lijevog koljena, a Bremer je pritom ozlijedio i menisk. Brazilac će se podvrgnuti operaciji, a torinski klub službeno nije objavljivao koliko će morati igrati bez važnog igrača udarne momčadi. Dio talijanskih medija navodi kako je lako moguće da ove sezone Bremer više neće zaigrati.

U Juventus je Bremer došao 2022. godine iz gradskog rivala Torina, a tijekom karijere je odigrao i pet utakmica za brazilsku reprezentaciju. Juventus je trenutačno drugi na ljestvici talijanske Serie A, a Ligu prvaka je otvorio s dvije pobjede, 3-1 protiv PSV-a i 3-2 kod Leipziga. (Hina)



Tagovi

JuventusSerie AGleison Bremer

Ostale Vijesti