Juve pobijedio Sampdoriju uz kontroverznu sudačku odluku

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.12.18. | 14:34

Drama u Torinu.

U prvom dvoboju 19. kola Serie A vidjeli smo pravu dramu. Juventus je kao domaćin svladao Sampdoriju s 2:1, ali sudačka odluka u korist Stare dame u sudačkoj nadoknadi biti će nešto o čemu će se žestoko polemizirati narednih dana u Italiji.

Saponara je zabio fantastičan gol u desne rašlje gola Perina, ali nakon pregleda snimke, sudac Paolo Valeri zaključio je kako je u začetku akcije strijelac bio u zaleđu, iako je dvojbeno je li ga uposlio njegov suigrač ili Alex Sandro. 

Što se utakmice tiče, vrijedi spomenuti kako je Ronaldo već u drugoj minuti doveo svoju momčad u vodstvo. Krasno je pogodio s ruba 16-erca na dodavanje Dybale. 

> Malo mu za sriću triba: Ronaldo već u 2. minuti zabio sjajan gol (VIDEO)

Ipak, žilavi gosti iz Genove vraćaju se do poluvremena. U 33. minuti iskusni Quagliarella zabija bivšem klubu iz kaznenog udarca i tim se rezultatom otišlo na predah. 

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/mpBo" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

U nastavku, Juve uzvraća istom mjesto. Ronaldo je u 65. minuti sigurno realizirao jedanaesterac nakon što je obrambeni igrač Sampdorije igrao rukom. 

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/MAVB" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Do kraja utakmice Dybala je imao jednu dosta dobru priliku, ali je promašio cijeli gol. Događanja iz sudačke nadoknade već smo opisali, a zasigurno ćemo vrlo skoro čuti brojne reakcije iz Italije na spomenutu odluku. 

S nova tri boda, Juventus na polovici prvenstva ima nestvarna 53 boda od 57 mogućih, dok je Sampdoria izvrsna na 5. mjestu s 29 bodova, ali je izgledno da padnu za pokoju poziciju nakon što se kompletira kolo. 

(foto: Reuters)


Tagovi

Cristiano RonaldoRiccardo Saponara

Ostale Vijesti