REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Jurić odbio talijanske i francuske milijune i stiže u - Hajduk?!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 11:23

Hrvatski strateg obožavan je u Ligama petice, ali...

Zahtjevi za odmakom od Našeg Hajduka, novi predsjednik, sportski direktor koji je iz kopački uskočio ravno u fotlje sportskog direktora, a eto stigao je i Adidas kao sponzor dresova. Sve i svašta događa se podno Marjana, a jednan upitnik još nije riješen - ime novoga trenera.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nekadašnji portugalski reprezentativac i trener Paulo Sousa bio je prvi pick Nikole Kalinića jer ga je upravo on doveo u Fiorentinu, a razgovarali su on i predsjendik Bilić i s još nekim kandidatima. Spominjali su se i Zoran Zekić, Feđa Dudić i Patrick Kluivert, no spot-light je bio na ranije spomenutom Portugalcu. A dok se njega obasipalo lovorikama, poziv je u pozadini mirno čekao drugi stručnjak, domaći, a s internacionalnim iskustvom - Ivan Jurić.

Donedavni strateg Torina i bivši hajdukovac sada ne samo da je preuzeo mjesto glavnog kandidata za klupu Hajduka, nego je već u nekim pričama i dogovoren. Ali, znate i sami, kada je u pitanju nogomet i dovođenje trenera, ništa nije gotovo dok ne padne potpis na papir ili dok ne stane uz Bilića i Kalinića i podigne Hajdukov dres pred kamerama.

Eruptirat će Poljud bude li Jurić doista stigao na klupu Bijelih budući da je upravo on velika želja igrača. S 48 godina možda se i sam zasitio bitaka u Ligama petice i želi se vratiti u rodni grad kako bi pomogao Splićanima prebroditi jednu od najvećih kriza u povijesti kluba, a možda i prekinuti post od naslova državnog prvaka. Osim toga, njegov paraf bi značio i da je odbio milijune koje bi zaradio u slučaju da je prihvatio talijanske ponude, ili francuski Marseille, a taj bi potez u očima hajdukovaca posebno zasjajio. Uz Jurića bi, inače znanog kao strogog trenera, oživjeli i svi hajdučki snovi, no ako je ljubitelje 'bile' boje nešto minula sezona naučila, onda je to da ne treba raditi ražanj, dok je zec u šumi. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan JurićHajdukTorinoSerie A

Ostale Vijesti