EXPA/ laPresse/ Alfredo Falcone
EXPA/ laPresse/ Alfredo Falcone

Jurić ispustio pobjedu u Rimu u 94., Mourinho isključen (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 13.11.22. | 17:25

Belotti je u 92. minuti pogodio vratnicu s bijele točke

Nogometaši Torina koje vodi Ivan Jurić ispustili su pobjedu na Olimpicu protiv Rome u sudačkoj nadonadi nadmetanja 15. kola Serije A.

Prvo je u 92. minuti Andera Belotti iz kaznenog udarca pogodio vratnicu, Vanja Milinković Savić bacio se u drugu stranu (VIDEO), ali dvije minute kasnije Nemanja Matić je pogodio za 1:1, zahvativši volejem odbijanac od grede koju je s udarcem sa suprotne strane pogodio Paulo Dybala, povratnik u momčad domaćih nakon ozljede (VIDEO). K tome, u sudačkoj nadoknadi isključen je trener domaćih Jose Mourinho, a Nikola Vlašić je za goste odigrao cijelu utakmicu.

Gosti su poveli golom Karola Linettyja u 55. minuti. Wilfried Singo je uputio centaršut, a Linetty poslao loptu glavom u donji lijevi kut za vodstvo Torina (VIDEO).

U preostalim utakmicama popodnevnog programa Spezia je trijumfirala u Veroni (1:2; Verdi 30. / Nzola 53. i 69.), a Monza kod kuće isprašila tur Salernitani (3:0; Carlos Augusto 24., Dany Mota 35., Matteo Pessina 75.), koja je od 74. minute igrala bez isključenog Candreve.

Navečer igraju Juventus – Lazio (20.45). (nl)



Tagovi

RomaTorinoJose MourinhoIvan JurićNikola VlašićSerie A

Ostale Vijesti